Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T
Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T

Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T

Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T Farebné prevedenie: Passion Red Softclose: spomaľovací mechanizmus sklápania sedátka s poklopom. Khroma kúpeľňový kom... Zobraziť celý popis »


Model: A806652F3T

Popis

Roca Khroma poklop bidetu polstrovaný, Passion Red, Softclose 7806652F3T

Farebné prevedenie: Passion Red
Softclose: spomaľovací mechanizmus sklápania sedátka s poklopom.

Khroma kúpeľňový komplet
Farby vnášajú do kúpeľne život. Stáva sa miestom, kde môžete nabrať nové sily a vychutnať si chvíľku len pre seba. Miestom, ktoré odráža osobnosť užívateľa. Teda bolo veľmi dôležité nájsť pre novú kolekciu správne farby, a tie neboli zvolené náhodne. Vyberala je prestížna francúzska agentúra Nelly Rodi zaoberajúce sa predpovedaním trendov v oblasti módy, dizajnu, dekorácie a kosmetiky.Kolekce Khroma však ponúka viac než len obyčajné farby. Sedadlá a operadla klozetu a bidetu sú opatrená textúrou Roca Soft Texture ®, ktorá patrí medzi novátorské high-tech materiály, navrhnuté špeciálne pre povrchy používané v kúpeľniach. Na dotyk je povrch jemný a čistý. Mäkké a teplé čalúnenie je pohodlné, ale zároveň samozrejme trvanlivé a odolné, vhodné pre každodenné užívanie. Kolekcia vďaka nemu získava jedinečný rozmer. Pohodlne si tu prečítate noviny alebo pár stránok knihy, oblečiete deti alebo upravíte make-up. Zaručuje pohodlie aj pri ďalších činnostiach súvisiacich s osobnou starostlivosťou a zároveň je estetickou bodkou podľa vášho vkusu.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk