KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600
KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600 KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600 KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600

KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600

KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600 parametre: Materiál: keramika glazúra KeraTect Šírka: 360 mm Výška: 385 mm Hĺbka: 540 mm Rozteč: 180 mm vrátane obdĺžnikové dizajnové kryt... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KERAMAG
Model: 235450600

Popis

KERAMAG DESIGN myDay závesný bidet KT 235450600

parametre:
Materiál: keramika glazúra KeraTect
Šírka: 360 mm
Výška: 385 mm
Hĺbka: 540 mm
Rozteč: 180 mm

vrátane obdĺžnikové dizajnové krytky, biela / chróm
podľa EN 36
s plochou pre jednootvorovú batériu
s flexibilnými prívodnými hadicami

Iba v spojení s:
Odtokový a prepadový systém Clou - chrómovaná krytka
alebo
Špeciálny odtokový ventil s krytkou - 1 1/4 "x 50 mm, nemožno uzavrieť, chrómovaný

Keramická glazúra KeraTect:
- 30-ročná záruka - KeraTect nie je povrchová úprava, ale trvalá glazúra, vypálená pri cca. 1200 ° C
- Extrémne hladký povrch - KeraTect zabraňuje usadzovaniu nečistôt, baktérií a vodného kameňa
- Žiarivý lesk - KeraTect je lesklejší ako štandardná glazúra
- Perfektná čistota - KeraTect je nenáročný na čistenie, šetrí nákladné čistiace prostriedky
- Dokonalá hygiena - u glazúry KeraTect sú mikropóry úplne uzatvorené
- Odolnosť proti starnutiu a oteru - s glazúrou KeraTect bude kúpeľňa stále ako nová

Zbierka MyDay kúpeľňových doplnkov je podstatou snov; z jemnej a prírodné estetiky, ktoré zaistia dobrú náladu. Podstata snov; v oáze pokoja ďaleko od hluku a zhonu každodenného života sa pochopiť niečí životný štýl. V kolekcii MyDay veľké oblúky a hladké tvary do popredia a jeho konštrukcia poskytuje kúpeľňu prírodná pochúťka zasadené do elegancie. Súčasne, vďaka pružnosti zmesi, je možné individuálne zvoliť vnútorné vybavenie.
Hladký a elegantný forma pre miestnosti sa vyznačujú prirodzenou jemnosťou. Charakteristika keramické konštrukcie; Jemne zaoblené tvary s veľkými polomermi; Rôzne jednolôžkových, dvojlôžkových a vstavaných umývadiel. Veľký vypúšťací čiapka s ušľachtilým chrómovaným okrajom pre umývadlo, bidet, alebo vaňou. Rôzne systémy delenia priestorov skrine pod umývadlo.
Umývadlá a bidety s patentovaným systémom nakladania s odpadmi a prepadovým systémom Clou alebo s gravitáciou privádzaná kanalizácie. Originálna taška pre uloženie rôznych vecí na dvere vysokej skrine a rôznych druhov regálov. Veľká vaňa s ambicióznym aerodynamický tvar typický pre túto sériu.
Vysoko kvalitná sklenená doska na asymetrické pod-umývadlo kabinetu. Nábytkové prvky sú vybavené vlastným uzatváracím mechanizmom. WC a bidet so zvýšenou svetlou výškou a krytou montážneho systému. WC sedátko vizuálne dopĺňa keramická vybavenia kúpeľne a je k dispozícii voliteľne s mäkkým uzatváracím mechanizmom.

Keramag Design je silná značka, pod ktorou sú vyrábané výrobky výnimočného charakteru. Sú to kolekcia kúpeľňového vybavenia, ktoré sa vyznačujú výnimočnou starostlivosťou o detaily a sú určené výhradne pre náročných zákazníkov. V prípade Keramag to znamená viac ako 100 rokov vývoja výrobkov, ktoré priťahujú svojou vysokou kvalitou a výnimočným dizajnom a reagujú na potreby svojich užívateľov. Keramag Design je neustále spojená s levom Keramag, ktorý sprevádzal túto tradíciu vytváranie trvalých hodnôt od samého začiatku. Vďaka vedomia hodnôt sa Keramag stal jedným z vedúcich nemeckých výrobcov sanitárnej keramiky, ktorý podniká v skupine silných medzinárodných firiem a spoločne sa koncernom Sanitec spĺňa najvyššie požiadavky globálneho trhu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk