KERAMAG Kind WC sedadlo s poklopom biela 573334000
KERAMAG Kind WC sedadlo s poklopom biela 573334000

KERAMAG Kind WC sedadlo s poklopom biela 573334000

KERAMAG Kind WC sedadlo s poklopom biela 573334000 Z Duroplastu. KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o. SANITEC, najväčší Európske výrobca sanitárnej keramiky a vybavením pre kúpeľne, zaujíma aj v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KERAMAG
Model: 573334000

Popis

KERAMAG Kind WC sedadlo s poklopom biela 573334000

Z Duroplastu.

KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší Európske výrobca sanitárnej keramiky a vybavením pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradlo. SANITEC je Najväčšie Alebo druhým Najväčšie výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v kazdy krajine. V Bratislavskom a Slovenskom Slovensku ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro, Ktory ponuka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, veje, masážnej vani a sprchové Kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumné cenu Nezahŕňa sa vybavenie malých kúpeľný a priestory pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkcionality Smart Fresh, exkluzívne sprchové Kúty KORALLE.

K hlavným výrobkom, ktory na český a slovenský trh dodáva patrí:
* KERAMAG - exkluzívna séria kúpeľňovej keramiky a nábytku Vysokej kvality uspokojí aj tie najvyššie priania náročných zákazníkovho. Moderný dizajn, pochádzajúci od slávnych dizajnérov zaručuje dlhoročnú spokojnosť.
* KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť Kúpeľňa podla vlastných predstáv.
* KORALLE - Moderné designové sprchovacím Kúty, sprchové vaničky a veje dodávajú skvelé estetické pocity. Upútavajú originálnym designom, perfektným prevedením a vysokým komfortom.

Sprchové Kúty KOLO a KORALLE
Moderné sprchové Kúty KOLO za rozumnú cenu aj luxusné sprchové Kúty KORALLE SÚ vyrábané v mnohých typoch a rozmeroch. V ponuke SÚ rohové štvrťkruhové sprchové Kúty KOLO a štvorcové sprchové Kúty. Nechýba stenové sprchové Kúty KOLO a sprchové dvere KOLO. Sprchové Kúty KOLO a sprchové Kúty KORALLE vytvára z kúpeľne miesto príjemnej relaxácia a pohody. Výnimočná transparentnosť, moderný minimalistická elegancia, kvalitné technické prevedenie, dokonalá tesnosť, pohodlný chod dverí a extrémne lahké Čistenie vedi k veľkému zaujmem o pulovr nebo vesta sprchové Kúty KOLO a KORALLE.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponuka originálny dizajn a výber z mnohých štýlové. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálovej odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahrň mnoho robn skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podla najnovsi trendové. Vysoká kvalita zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnaká ako vysoko spolahlivy kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás splň najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkcií po mnoho rokov. Novinkou je rád nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktory možno kombinovať s vacsinou umývadiel KOLO.

Veje KOLO
Od obdĺžnikové veje KOLO, cez rohové veje KOLO, asymetrické veje KOLO, oválne veje KOLO a kruhové veje KOLO, vedia cesta k nám, k moderným a kvalitným vaniam značky KOLO. Všetky veje SÚ vyrábané z najkvalitnejšieho akrylátu Lucite ® a su k dispozícii aj ako masážnej vani KOLO. Pri voľbe veje venujte pozornosť tomu, aby naša vaňa KOLO bola naozaj pohodlná. Užívateľské vlastnosti veje zvyšujte estetické podhlavníky a praktická rúčka. Relaxácia a dokonalé uvoľnením ponuka hydromasážnej vani KOLO, ktory ŠÚ pre zachovaním Vysokej hygieny vybavené systémom dezinfekcie.

Celoeurópsky rešpektovaná značka Kolo Vám ponuka vysoko kvalitné výrobky s moderným designom za rozumnú cenu. Kolo so svojou šírkou sortimentu stáva absolútne jednotkou v oblasti zakladnej a strednej cenovej kategórie. Keramika Kolo udáva trend v oblasti ľahkej údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk