LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela
LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela

LAUFEN Florakids Keramická kúpeľňová polička pre deti, 55 cm, biela

Keramická polička k umývadlám Florakids navrhnutá pre deti. parametre: - Rozmery: 130 x 550 x 45 mm - Farba: biela - Materiál: keramika Kolekcia Laufen Florakids je plná veselých nápadov, výraz... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H8770310000001

Popis

Keramická polička k umývadlám Florakids navrhnutá pre deti.

parametre:
- Rozmery: 130 x 550 x 45 mm
- Farba: biela
- Materiál: keramika

Kolekcia Laufen Florakids je plná veselých nápadov, výrazných farieb a hravých detailov. Veselá a farebná kúpeľňa Florakids sa zaručene bude deťom páčiť.
Najdôležitejším prvkom tejto rady je umývadlo pre deti v tvare veľkého kvetu v bielom, červenom a zelenom prevedení. Napríklad pre škôlky je vhodné nielen dizajnom, ale aj praktickým prevedením - pri umiestnení niekoľkých umývadiel vedľa seba vytvoríte dostatočne veľký odkladací priestor.
Navyše možno umývadla doplniť o keramické poličky v tvare mrakov zodpovedajúce farby. Zrkadlá sa ponúkajú v červenom prevedení s kvetinovým vzorom, alebo v zelenom vo vzore húsenice. Jednotlivé komponenty zrkadiel na seba nadväzujú.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk