Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000
Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000 Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000 Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000 Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000

Geberit Publica Umyvadlová výlevka 45x33,5 cm 367200000

KOLO Keramag Quelle výlevka závesná 45x33,5 cm 367200 rozmer: 45 x 33,5 cm výška: 36 cm priemer odtoku: 62 mm K výlevke Quelle odporúčame nasledujúce odpadové sifóny: - Trubkový sifón HL 513-100... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: 367200000

Popis

KOLO Keramag Quelle výlevka závesná 45x33,5 cm 367200

rozmer: 45 x 33,5 cm
výška: 36 cm
priemer odtoku: 62 mm
K výlevke Quelle odporúčame nasledujúce odpadové sifóny:
- Trubkový sifón HL 513-100G/50
(Odtok O 50 mm) s nerezovou krytkou O 86 mm
- Trubkový sifón Viega 7985, č.105716
(Odtok O 40 mm) alebo č 107888
(Odtok O 50 mm) sa vtokovým ventilom
s nerezovým sitkom Viega 7121K, č.117429

KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší Európske výrobca sanitárnej keramiky a vybavením pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradlo. SANITEC je Najväčšie Alebo druhým Najväčšie výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v kazdy krajine. V Bratislavskom a Slovenskom Slovensku ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro, Ktory ponuka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, veje, masážnej vani a sprchové Kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumné cenu Nezahŕňa sa vybavenie malých kúpeľný a priestory pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkcionality Smart Fresh, exkluzívne sprchové Kúty KORALLE.

K hlavným výrobkom, ktory na český a slovenský trh dodáva patrí:
* KERAMAG - exkluzívna séria kúpeľňovej keramiky a nábytku Vysokej kvality uspokojí aj tie najvyššie priania náročných zákazníkovho. Moderný dizajn, pochádzajúci od slávnych dizajnérov zaručuje dlhoročnú spokojnosť.
* KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť Kúpeľňa podla vlastných predstáv.
* KORALLE - Moderné designové sprchovacím Kúty, sprchové vaničky a veje dodávajú skvelé estetické pocity. Upútavajú originálnym designom, perfektným prevedením a vysokým komfortom.

Sprchové Kúty KOLO a KORALLE
Moderné sprchové Kúty KOLO za rozumnú cenu aj luxusné sprchové Kúty KORALLE SÚ vyrábané v mnohých typoch a rozmeroch. V ponuke SÚ rohové štvrťkruhové sprchové Kúty KOLO a štvorcové sprchové Kúty. Nechýba stenové sprchové Kúty KOLO a sprchové dvere KOLO. Sprchové Kúty KOLO a sprchové Kúty KORALLE vytvára z kúpeľne miesto príjemnej relaxácia a pohody. Výnimočná transparentnosť, moderný minimalistická elegancia, kvalitné technické prevedenie, dokonalá tesnosť, pohodlný chod dverí a extrémne lahké Čistenie vedi k veľkému zaujmem o pulovr nebo vesta sprchové Kúty KOLO a KORALLE.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponuka originálny dizajn a výber z mnohých štýlové. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálovej odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahrň mnoho robn skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podla najnovsi trendové. Vysoká kvalita zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnaká ako vysoko spolahlivy kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás splň najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkcií po mnoho rokov. Novinkou je rád nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktory možno kombinovať s vacsinou umývadiel KOLO.

Veje KOLO
Od obdĺžnikové veje KOLO, cez rohové veje KOLO, asymetrické veje KOLO, oválne veje KOLO a kruhové veje KOLO, vedia cesta k nám, k moderným a kvalitným vaniam značky KOLO. Všetky veje SÚ vyrábané z najkvalitnejšieho akrylátu Lucite ® a su k dispozícii aj ako masážnej vani KOLO. Pri voľbe veje venujte pozornosť tomu, aby naša vaňa KOLO bola naozaj pohodlná. Užívateľské vlastnosti veje zvyšujte estetické podhlavníky a praktická rúčka. Relaxácia a dokonalé uvoľnením ponuka hydromasážnej vani KOLO, ktory ŠÚ pre zachovaním Vysokej hygieny vybavené systémom dezinfekcie.

Celoeurópsky rešpektovaná značka Kolo Vám ponuka vysoko kvalitné výrobky s moderným designom za rozumnú cenu. Kolo so svojou šírkou sortimentu stáva absolútne jednotkou v oblasti zakladnej a strednej cenovej kategórie. Keramika Kolo udáva trend v oblasti ľahkej údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk