KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205
KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205 KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205

KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205

KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205 zásobník toaletného papiera nástenná montáž s upevňovacím materiálom pre jednu úlohu obojstranný nástenný držiak A-XES Multita... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KLUDI
Model: 4897205

Popis

KLUDI A-XES držiak náhradné rolky toaletného papiera chróm 4897205

zásobník toaletného papiera
nástenná montáž
s upevňovacím materiálom
pre jednu úlohu
obojstranný nástenný držiak

A-XES
Multitalentovaná. Vznešené. Univerzálne. Verné heslu: Protiklady sa priťahujú, sú kúpeľňové doplnky KLUDI A-XES hranaté a guľaté, materiál jednoduchý ale ušľachtilý, charakter napínavý a špecifický. Všetky výrobky je možné podľa individuálnej požiadavky namontovať na ľavú alebo na pravú stranu. Séria kúpeľňových doplnkov KLUDI A-XES má čo ponúknuť aj vzhľadom k svojej funkčnosti: vďaka skrytému upevnenie zmizne montážne skrutky a zabudované tlmiace krúžky zaisťujú nehlučný dotyk chrómových častí a saténového skla. Ideálne kombinovateľné so sériami KLUDI O-CEAN, KLUDI Bozzy alebo KLUDI ZENTA sú kúpeľňové doplnky KLUDI A-XES univerzálne použiteľné.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk