RAVAK Totem PURE Hydromasážny panel Jet Pure X01501
RAVAK Totem PURE Hydromasážny panel Jet Pure X01501 RAVAK Totem PURE Hydromasážny panel Jet Pure X01501 RAVAK Totem PURE Hydromasážny panel Jet Pure X01501

RAVAK Totem PURE Hydromasážny panel Jet Pure X01501

Minimalistický štýl, ktorý nezabúda na praktickú použiteľnosť. Vďaka umiestneniu ovládačov, termobatérie a ručnej sprchy z boku panelu opticky priľne k stene sprchovacieho kúta. O to viac vynikne... Zobraziť celý popis »


Model: X01501

Podobné produkty

Popis

Minimalistický štýl, ktorý nezabúda na praktickú použiteľnosť. Vďaka umiestneniu ovládačov, termobatérie a ručnej sprchy z boku panelu opticky priľne k stene sprchovacieho kúta. O to viac vynikne jeho hladké kovové telo s tromi zónami dýz a hlavovou sprchou. Pri každodennej prevádzke v domácnosti pomôže oplachovacia a napúšťacia tryska s intenzívnym prúdom umiestnená v spodnej časti panelu.

-rozmery (šxv): 28 x 155 cm
-materiál, farebné prevedenie: hliník, satin

Vhodný do všetkých sprchovacích kútov RAVAK o minimálnom rozmere 90x90 cm, montuje sa na stenu. Na čistenie odporúčame používať prípravok RAVAK Cleaner. Odporúčania pre hydromasážne panely s termostatickou batériou: - minimálna teplota horúcej vody 50 ° C, minimálny tlak vody za chodu 2 bary, maximálny tlak vody za chodu 5 barov, odporúčaný tlak vody za chodu 3 bary.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk