SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711
SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711 SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711 SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711 SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711

SAPHO PURA Pisoár, zadný prívod vody, ExtraGlaze 769711

Inštalácia: Závesné na stenu-skrutky Rozmery: - šírka: 39 cm - hĺbka: 31 cm Materiál: Keramika Farba: Biela - Tento pisoár je dizajnovú keramikou s čistými tvarmi, ktorá má veľkú obľubu u zákazn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: 769711

Popis

Inštalácia: Závesné na stenu-skrutky
Rozmery:
- šírka: 39 cm
- hĺbka: 31 cm
Materiál: Keramika
Farba: Biela

- Tento pisoár je dizajnovú keramikou s čistými tvarmi, ktorá má veľkú obľubu u zákazníkov. Pôsobí veľmi striedmo a elegantne.
- Pisoár sa dodáva bez veka a bez dier. Tieto diery sú predpripravené k vyrazeniu. Vhodný typ veka nájdete v príslušenstve.
- Pisoár je možné dovybaviť senzorovým splachovačom - viď. príslušenstvo.

Sanitárna keramika PURA
- na výber sú štíhla plochá umývadlá s množstvom praktických odkladacích plôch aj umývadlá, ktoré je možné voľne umiestniť na dosku
-Novinky je WC misa vybavená splachovacím systémom SWIRLFLUSH®, systémom SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litrami vody so sedadlom so systémom SOFT CLOSE a QUICK RELEASE celá séria je vybavená glazúrou EXTRAGLAZE


glazúra EXTRAGLAZE
Keramická glazúra extraglaze® sa aplikuje na produkty už počas výrobného cyklu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok.
Extraglaze® dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usadeninám. Keramika je tak žiarivo biela a ľahko čistiteľná.

Sanitárna keramika od talianskeho výrobcu GSI.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk