REGULUS TT-TDDW-900 výhrevné teleso do radiátora 900W s bielym termostatom 9145
REGULUS TT-TDDW-900 výhrevné teleso do radiátora 900W s bielym termostatom 9145

REGULUS TT-TDDW-900 výhrevné teleso do radiátora 900W s bielym termostatom 9145

REGULUS TT-TDDW-900 výhrevné teleso do radiátora 900W s bielym termostatom 9145 Elektrické výhrevné teleso z nehrdzavejúcej ocele so závitom G 1/2 ", s rovným prívodným káblom dĺžky 120 cm bez v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REGULUS
Model: 9145R

Popis

REGULUS TT-TDDW-900 výhrevné teleso do radiátora 900W s bielym termostatom 9145

Elektrické výhrevné teleso z nehrdzavejúcej ocele so závitom G 1/2 ", s rovným prívodným káblom dĺžky 120 cm bez vidlice, s integrovaným bielym termostatom s funkciou časovača. Výkon 900 W.

parametre a špecifikácie:
Typ: TT-TDDW 900
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Priemer závitu: G 1/2 "
Napätie: 230 V
Krytie: IP44
Dĺžka: 835 mm
Výkon: 900 W
Nastavenie termostatu: 7 - 30 ° C analógovo (otočným termostatom)

Elektrické vykurovacie telesá sú osadené priestorovým termostatom TDD (farba biela) priamo na telese. Tento termostat má rovnaké funkcie ako termostat TZT 63. Telesá sú štandardne dodávané s rovným káblom 120 cm bez vidlice.
Do elektrickej zásuvky 230 V je možné pripojiť pomocou vidlice VSV.

Kúpeľňové radiátory zapojené do klasickej teplovodné vykurovacej sústavy je možné vybaviť elektrickým vykurovacím telesom s termostatom. V tomto prípade sa elektrické vykurovacie teleso s termostatom inštaluje cez T-kus a náplň radiátora je ohrievaná elektrickým vykurovacím telesom, alebo pomocou existujúceho teplovodného zdroja vykurovacej sústavy. U kúpeľňových radiátorov, ktoré nie sú súčasťou teplovodné vykurovacie sústavy, sa elektrické vykurovacie teleso s termostatom inštaluje bez T-kusu. Elektrický prívod k elektrickému vykurovaciemu telesu s termostatom sa zapojí na 230 V / 50 Hz a nastaví sa požadovaná teplota ohrevu.
Kúpeľňové radiátory s kombinovaným spôsobom vykurovania je možné umiestniť v zónach 2 a 3 (podľa ČSN 33 200-7-701, vedľa umývadla, vane alebo sprchovacieho kúta). Jednoduchou inštaláciou odporúčaného elektrického vykurovacieho telesa s termostatom do radiátora možno teda získať komfortný vykurovací prvok.

Termostat riadi teplotu elektrického vykurovacieho telesa spínaním a rozopínaním jeho napájania. Elektrické vykurovacie teleso je vybavené vratnou automatickou tepelnou poistkou s vypínacou teplotou 90 ° C. Po ochladení elektrického vykurovacieho telesa
na 35 ° C sa automatická tepelná poistka opäť zopne bez nutnosti reštartu či iného zásahu obsluhy. Teleso je tiež vybavené bezpečnostnou poistkou proti prehriatiu, ktorá teleso trvalo vypne pri prekročení teploty 110 ° C.

Zariadenie nevyžaduje po inštalácii v podstate žiadnu údržbu. V prípade poškodenia prívodného kábla k elektrickému vykurovaciemu telesu zariadenie odpojte od
siete a volajte odborný servis. Je zakázané vykonávať akékoľvek neautorizované opravy alebo úpravy vykurovacieho telesa.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk