RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1
RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1 RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1 RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1 RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1 RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1

RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1

RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1 BSKK3-90 štvrťkruhový sprchovací kút trojdielny, pravá varianta: * Rozmery: 883-895 x 883-895 mm * Výška: 1... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: 3UP77A00Y1

Popis

RAVAK Brilliant BSKK3-90 R štvrťkruhový sprchovací kút, chróm + transparent 3UP77A00Y1

BSKK3-90 štvrťkruhový sprchovací kút trojdielny, pravá varianta:
* Rozmery: 883-895 x 883-895 mm
* Výška: 1950 mm
* Vstup: 761 mm
* Výplň: bezpečnostné sklo 6 / 8mm transparent
* třídíný
* Ochrana skla AntiCalc
* Zdvihový mechanizmus dverí

Výrobok sa skladá z dvoch rovných pevných dielov (8mm) a jedného ohýbaného dielu (6mm), ktorý tvorí otočné dvere. Výška výrobku je 1950 mm. Ľavá alebo pravá variant výrobku je daná umiestnením pántov otočných dverí pri pohľade zvonku. Ľavý sprchový kút sa kombinuje len s B SET v ľavom prevedení.

Pre zakúpenie kompletného produktu je nutné zakúpiť zvlášť ako sklenený kút,
tak kovové časti tzv. B SET - súvisiace produkty.
(B SET sú pánty, úchyty, madlá, montážna sada a držiak Brilliant krátky DBK).

Výrobok sa montuje do obloženého rohu kúpeľne na vaničky RAVAK Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro FLAT alebo priamo na podlahu so zabudovaným odtokovým žľabom. Sprchový kút BSKK4 je dodávaný v zložení: dve steny, jedny dvere a lišty v jednom balení.

Je nutné objednať všetky časti výrobku samostane (skla BSKK3 + sada B SET).

brilliant
Rada sprchových kútov a dverí Brilliant vyniká svojím perfekcionistickým dizajnom. Vzišla z dielne známeho dizajnéra Kryštofa Nosál, kde bola postupne "vybrúsená" k dokonalosti ako skutočný briliant. Prepracované celokovové pochrómované pánty, úchytky a držiaky dajú vyniknúť minimalistickému vzhľadu sprchových kútov Brilliant. Nezameniteľným dizajnom sa vyznačuje aj originálne kovové madlo s reliéfom písmena R z loga RAVAK zobrazeného na protišmykové časti. Kombinácia masívnych kovových prvkov a kvalitného pochrómovanie zaručuje najvyššiu možnú kvalitu všetkých kovových elementov - pod označením B SET. U týchto kovových prvkov radu Brilliant bol potvrdený test životnosti až na 30 rokov.

Zapustené pánty zvnútra sprchového kúta prevratným spôsobom uľahčujú jeho čistiteľnosť. Zdvihový mechanizmus zaisťuje automatické dovieranie dverí a nadvihnutie nad prahovú lištu pri otváraní i zatváraní. Maximálna stabilita výrobkov je zaistená masívnymi úchytkami skiel spolu s držiakmi. Bezpečnostné sklo pevných častí má hrúbku 8 mm, sklo pohyblivých dverí 6 mm. Sklo je chránené technológiou povrchovej úpravy RAVAK AntiCalc ® proti usadzovaniu vodného kameňa a iných nečistôt.

Bočné tesniace lišty sú vedené cez vlastné úchyt. Tým je zaistená vysoká vodotesnosť aj v tejto časti sprchovacieho kúta či dverí. Spodné okapnička a prahová lišta s výškou 18 mm bránia rozstreku vody mimo sprchovací priestor. Priehľadné tesniace lišty dokonale zatesní spoj dverí s pevnou stenou.

Pre komfortné sprchovanie má rad výrobkov Brilliant výšku 1950 mm.

Sprchové kúty radu Brilliant sa dokážu prispôsobiť stavebným nepresnostiam. Konečné ustanovovania výrobkov je možné nastaviť vďaka zväčšeným otvorom v sklách až o 1,5 cm na každej strane.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk