ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128
ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128

ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút AUSTIN/800 striebro/potlač N0128

Sprchovací kút s výplňou zo 6 mm bezpečnostného skla v transparentnom prevedení s potlačou bude vašej kúpeľni slušať. Jednokrídlové otváracie dvere s dlhým madlom, kovanie v povrchovej úprave Chr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ROLTECHNIK
Model: N0128

Popis

Sprchovací kút s výplňou zo 6 mm bezpečnostného skla v transparentnom prevedení s potlačou bude vašej kúpeľni slušať. Jednokrídlové otváracie dvere s dlhým madlom, kovanie v povrchovej úprave Chróm a nosné profily v striebornej farbe pôsobí nadčasovo a priestranný vstup, ktorý tento sprchovací kút ponúka iste ocení každý zákazník.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
• Výška kúta (h): 1950 mm
• Inštalačný rozmer: 780-800 mm
• Vstupný otvor: 590 mm
• Materiál výplne: bezpečnostné sklo
• Výplň: potlač + transparent (číre sklo)
• Materiál profilu: hliník
• Sila skla: 6 mm
• Rádius: R550
• Univerzálny pravé aj ľavé otváranie
• Typ profilu: striebro

Sprchovací kút AUSTIN zo série SANIPRO LINE ponúka užívateľom možnosť kompromisu medzi vysoko kvalitným prevedením a nízkou cenou. Vaša kúpeľňa bude zaiste vhodným domovom pre tento sprchový kút.

Jednokrídlové otváracie dvere sú zavesené na prvotriednych pántoch, v povrchovej úprave Chróm, vďaka čomu Vám budú dlho spoľahlivo slúžiť.

Stabilné nosné hliníkové profily sú vyrábané v prevedení Striebro. Výplň skiel ponúkame s dizajnovým potlač, ktorý pristane každej kúpeľni. Obzvlášť tej Vašej. Výhodou sprchovacieho kúta je praktické dlhé madlo v povrchovej úprave Chróm, ktoré môžete použiť napr. Na zavesenie uteráku.

Sprchovací kút AUSTIN sa pýši, ako je vyššie spomenuté, transparentné výplní skiel s decentnou potlačou. Táto výplň má potlač, čo znamená, že by čistenie mohlo byť ťažšie. Zvnútra je hladké a pre ľahšiu údržbu odporúčame zakúpiť sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na svoje sprchové dvere nanesiete vrstvu Rolshield na báze nanotechnológie, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Zaistíte si tak obdobnú povrchovú úpravu, akú disponujú sprchové kúty vyšších radov.

Sprchovací kút AUSTIN môžete inštalovať rovno na podlahu, čím vytvoríte bezbarierový vstup, alebo na štvrťkruhovú sprchovú vaničku.

Pre zachovanie lesku skla odporúčame použiť. Tento čistiaci prípravok je najúčinnejším čističom s oživovacím efektom ochrannej vrstvy ROLSHIELD. Prípravok je vhodný aj pre ďalšie sklenené plochy.

Ak chcete umocniť efekt nových lesklých dverí, doporučujeme po sprchovaní použiť praktickú stierku na sklo.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk