ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268
ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268

ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút DENVER/800 striebro/rauch N0268

Sprchovací kút s výplňou zo 6 mm bezpečnostného skla v prevedení Rauch bude vašej kúpeľni slušať. Jednokrídlové otváracie dvere s dlhým madlom, kovanie v povrchovej úprave Chróm a nosné profily v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ROLTECHNIK
Model: N0268

Popis

Sprchovací kút s výplňou zo 6 mm bezpečnostného skla v prevedení Rauch bude vašej kúpeľni slušať. Jednokrídlové otváracie dvere s dlhým madlom, kovanie v povrchovej úprave Chróm a nosné profily v striebornej farbe pôsobí nadčasovo a priestranný vstup, ktorý tento sprchovací kút ponúka iste ocení každý zákazník.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
• Výška kúta (h): 1950 mm
• Inštalačný rozmer: 780-800 mm
• Vstupný otvor: 590 mm
• Materiál výplne: bezpečnostné sklo
• Výplň: rauch
• Typ profilu: striebro
• Materiál profilu: hliník
• Sila skla: 6 mm
• Rádius: R550
• Univerzálny pravé aj ľavé otváranie

Sprchovací kút DENVER je ďalším produktom zo série SANIPRO LINE. Už na prvý pohľad si možno všimnúť netradičného prevedení sprchovacieho kúta. Vďaka originálnemu tvaru a výplni skla v prevedení Rauch by DENVER mohol byť to pravé pre moderný vzhľad kúpeľne.

Výhodou sprchovacieho kúta sú bezrámové otočné dvere, ktoré sa pohybujú na spoľahlivých pántoch v chrómovej úprave a veľmi ľahko sa udržujú. Dymové sklo Rauch zaistí sprchovanie s dostatočnou intimitou. Čerešničkou na torte sú hliníkové profily v prevedení Striebro, ktoré celému kúta dodajú na eleganciu a tým si Vás získa hneď na prvý pohľad.

Sprchovací kút DENVER sa pýši, ako je vyššie spomenuté, výplní skiel v prevedení Rauch. Táto výplň má hladkú úpravu, avšak je zafarbené dymovou farbou, čo nielen že zhoršuje transparentnosť, ale tiež pôsobí veľmi atraktívne. Zvnútra je sklo tiež hladké a pre ľahšiu údržbu odporúčame zakúpiť sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.Rolshield complete care

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na svoje sprchové dvere nanesiete vrstvu Rolshield na báze nanotechnológie, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Zaistíte si tak obdobnú povrchovú úpravu, akú disponujú sprchové kúty vyšších radov.

Ku sprchovému kúta odporúčame dokúpiť ešte sprchovú vaničku. Či zvolíte nízku či hlbokú, už je len na Vás.

Ak chcete, aby Vám sprchovací kút slúžil čo najdlhšie, nie je od veci zabezpečiť si pravidelnú servisnú údržbu. Údržba spravidla zahŕňa kontrolu stavu, funkčnosti a tesnosti kúta, nastavenie či namazanie pohyblivých častí. Namazanie môžete prípadne vykonať aj sami s pomocou sanitárneho maziva.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk