ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent
ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent

ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent

ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent 745-8000000-00-02 Praktické a šikovné riešenie pevné stojace steny s teleskopickou nastaviteľnou vzperou... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ROLTECHNIK
Model: 745-8000000-00-02

Popis

ROLTECHNIK Pevná bočná stena s krídlovými sklopnými dverami TCW1/800 brillant/transparent 745-8000000-00-02

Praktické a šikovné riešenie pevné stojace steny s teleskopickou nastaviteľnou vzperou. Krátke sklopné dvere slúžia ako clona proti rozstreku vody.
S profilom z hliníka v prevedení Brillant a transparentným bezpečnostným sklom pristane každej kúpeľni.

Technické parametre:
• Výška kúta (h): 2025 mm
• Inštalačný rozmer (x/y): 765 - 790 mm
• Šírka otočnej časti (c): 383 mm
• Materiál výplne: bezpečnostné sklo
• Typ výplne: číre sklo (transparent)
• Materiál profilu: hliník
• Sila skla: 6 mm
• Povrchová úprava: ROLSHIELD
• Typ profilu: Brillant

Inteligentné riešenia sprchové zásteny s veľkou variabilitou rozmerov prináša nekončiaci voľnosť pohybu aj do vašej kúpeľne.

PREDNOSTI SPRCHOVÉ ZÁSTENY
Pre rozšírenie možností je vhodné bočnú stenu TCW1 kombinovať so samostatne stojaci stenou TBS. Tým získate variabilné riešenie sprchovacieho kúta, a to bez ohľadu na jeho inštalačný rozmer. Stenu TBS umiestnite v akejkoľvek vzdialenosti od protiľahlej steny. Vďaka tomu máte veľkosť sprchovacieho kúta úplne vo svojich rukách.

Vzhľadom na možnosť ľubovoľnej inštalácia môže sprchovací kút TCW1 slúžiť aj ako bezbariérový a tým zaistí pohodlný prístup do sprchovacieho priestoru.

Teleskopická vzpera v prevedení Brillant ladiace k celej zástene zlepšuje stabilitu sprchové zásteny a zabezpečuje jej tuhosť.

OBOJSTRANNÉ OTVÁRANIE SPRCHOVÝCH DVERÍ
vačkový profil
Krídlové sklopné dvere sa vďaka otočnému profilu s unikátnym 3fázovým zdvihovým mechanizmom dajú otvárať dovnútra aj von sprchového priestoru.
Špeciálne vačkový mechanizmus navyše umožňuje dvere zaistiť v ich plnom otvorení (180 °).

BEZPEČNOSTNÁ SKLA s povrchovou úpravou
Sprchová stena TCW1 sa pýši bezpečnostnými sklami o sile 6 mm vyrobenými tzv. Kalením (zahriatím a následne prudkým ochladením), ktoré vysoko zvyšuje ich mechanickú a tepelnú odolnosť i ohybovú pevnosť. Výdrž skiel bola testovaná silou 140 kg koncentrovanú do stredu skla zaveseného za hrany. Táto situácia nemôže bežne nastať, a preto je šanca na rozbitie skla minimálne. Ak napriek tomu dôjde k poškodeniu skla, rozpadne sa (podobne ako u autoskiel) na drobné úlomky bez ostrých hrán, takže sa nemusíte báť poranenia.

ROLSHIELD
Všetky bezpečnostné sklá TCW1 sú opatrené povrchovou úpravou ROLSHIELD. Ide o najnovšie nanotechnológii, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Voda steká po skle tak dokonale, že Vy ho takmer nemusíte čistiť.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk