RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS bright alu E778801C1900B
RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS bright alu E778801C1900B RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS bright alu E778801C1900B

RAVAK BLIX Nastavovací profil BLNPS bright alu E778801C1900B

Nastavovací profil BLNPS k sprchovým kútom Blix Umožňuje nastaviť (rozšíriť) sprchovací kút alebo dvere * Prevedenie rámu: lesklý chróm * Lakovaný / eloxovaný hrubostenný hliník * Určený k rozš... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: E778801C1900B

Popis

Nastavovací profil BLNPS k sprchovým kútom Blix

Umožňuje nastaviť (rozšíriť) sprchovací kút alebo dvere

* Prevedenie rámu: lesklý chróm
* Lakovaný / eloxovaný hrubostenný hliník
* Určený k rozšíreniu výrobkov radu Blix
* Výška výrobku je 1900 mm

Nastavovací profil BLNPS rozšíri výrobok až o 20 mm. Sprchové kúty, dvere a pevné steny Blix možno rozšíriť až o 4 cm na každej strane.

Značkové výrobky RAVAK sú veľmi populárne - na rovnomenného zeleného firemného maskota Žabiak si spomenie takmer každý. V ponukovom portfóliu najväčšieho výrobcu sanitárnej techniky v strednej a východnej Európe - tradičné české spoločnosti Ravak - nachádzame širokú paletu kvalitných sprchových kútov, vaňových a sprchových zásten, sprchových vaničiek a akrylátových vaní, vrátane hydromasážnych. Kvalita výrobkov, moderné výrobné technológie i nadčasovosť dizajnu všetkých produktov odrážať súčasný rozmach odbore sanitárnej techniky. Presvedčenie o tom, že technická dokonalosť je samozrejmosťou, ale až prvotriedny dizajn otvára nové dimenzie úžitkovej hodnoty výrobkov, sa stalo východiskom pre úzku spoluprácu firmy Ravak s návrhárskym štúdiom DESIGN A Storz, ktorá vniesla cenné skúsenosti z oblasti automobilového dizajnu do odbore sanitárnej techniky. Vysokú kvalitu všetkých výrobkov Ravak garantuje okrem iného certifikát ISO 9001: 2000. Ravak v podaní Českých van - pre Vašu kúpeľňu len to najlepšie.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk