BIOPROSPECT BIO Enzým BIO-P3 Biologický prípravok do potrubia 100g
BIOPROSPECT BIO Enzým BIO-P3 Biologický prípravok do potrubia 100g

BIOPROSPECT BIO Enzým BIO-P3 Biologický prípravok do potrubia 100g

BIOPROSPECT BIO Enzým BIO-P3 Biologický prípravok do potrubia 100g BIO-P3 je biologický prípravok určený na spriechodnenie upchatého a pomaly odtékajícího potrubia v sifónoch, vaniach, umývadlác... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 605bio

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzým BIO-P3 Biologický prípravok do potrubia 100g

BIO-P3 je biologický prípravok určený na spriechodnenie upchatého a pomaly odtékajícího potrubia v sifónoch, vaniach, umývadlách, výlevkách a odpadových systémoch.

Obsahuje zmes prírodných baktérií a enzýmov, ktoré rozkladajú organické látky a výrazne obmedzujú zápach. Nie je toxický pre človeka, zvieratá ani rastliny. Obnovuje prírodný rozkladný proces.

použitie:
Aplikačné kvapalinu biologického prípravku BIO-P3 aplikujeme naliatím na určené miesto (do vpuste). Je nutné, aby sa roztok na ošetrenom mieste zdržal minimálne 8 hodín. Pri úplne upchatom potrubia je nutné najprv mechanické spriechodnenie. Aby sme sa vyhli práve tomuto problému sa úplne upchatom potrubím, je vhodné prípravok BIO-P3 používať ako prevenciu. Rozmiešaný roztok používame max. Do 1 hodiny od začiatku prípravy.

Príprava aplikačnej kvapaliny:
Obsah vrecúška rozpustíme a rozmiešame v 2 l teplej vody (cca 30 - 40 ° C) a necháme cca 15 - 30 minút aktivovať za občasného miešania. Rozmiešaný roztok používame max. Do 1 hodiny od začiatku prípravy.
Dávkovanie:> 100 g (tzn. 1 balenie) / 1 vpust (odpad) / 2 l teplej vody

Prípravok BIO-P3 rozmiešať v umelohmotnej nádobe nekovovým predmetom.

Roztok sa odporúča aplikovať na noc alebo najlepšie na víkend.

Minimálne 24 hodín po aplikácii nepoužívame žiadne chemické, dezinfekčné a bieliace prípravky, kyseliny, lúhy, ktorých použitie zásadne znižuje účinnosť prípravku.

Prípravok BIO-P3 skladujeme na suchom mieste a chránime pred zamrznutím.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk