KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165
KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165 KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165

KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165

KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165 rozmery: 65 x 48 cm Kombinovateľné s polostĺpom 27100 alebo stĺpom 27000. Viac o KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o. SANITEC, najväčší európs... Zobraziť celý popis »


Model: 21165

Popis

KOLO Nova umývadlo 65x48 cm s otvorom pre batériu 21165

rozmery: 65 x 48 cm
Kombinovateľné s polostĺpom 27100 alebo stĺpom 27000.

Viac o KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší európsky výrobca sanitárnej keramiky a vybavenia pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v každej krajine. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré ponúka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vane, masážne vane a sprchové kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumnú cenu vrátane vybavenia malých kúpeľní a priestor pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkciou Smart Fresh, exkluzívne sprchové kúty KORALLE.
KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponúka originálny dizajn a výber z mnohých štýlov. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálov odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahŕňa mnoho typov skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podľa najnovších trendov. Vysokú kvalitu zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnako ako vysoko spoľahlivé kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás spĺňa najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkciu po mnoho rokov. Novinkou je rad nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktoré možno kombinovať s väčšinou umývadiel KOLO.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk