SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela
SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela

SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela

SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela Umývadlá z liateho mramoru na dosku sa stávajú stále obľúbenejším výrobkom. Možno ich zapustiť do sklenenej, kamenné alebo drevené dosky aleb... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: 55033

Popis

SAPHO ASTORIA umývadlo 55x37 cm, liaty mramor, biela

Umývadlá z liateho mramoru na dosku sa stávajú stále obľúbenejším výrobkom. Možno ich zapustiť do sklenenej, kamenné alebo drevené dosky alebo do výklenku obloženého obkladmi či mozaikou.
Liaty mramor je moderný kompaktný materiál zo špeciálnej zmesi, ktorej hlavnými zložkami sú prírodné mletý vápenec a epoxidová živica. Liaty mramor sa vyznačuje dokonale hladkým a rovným povrchom, ktorý si udržuje teplotu okolia. Z hľadiska pružnosti umývadlá vykazujú lepšie vlastnosti než keramika z dôvodov nižšej teploty vyzrievanie, kde sa keramika pri vypaľovaní stáva veľmi krehkou. Vďaka ich hladkému povrchu sa veľmi dobre zbavujú nečistôt.

Umývadlo z liateho mramoru bez prepadu
Rozmery: 55x12x37 cm (ŠxVxH)
Možnosti inštalácie:
- Polozapustené do dosky

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk