SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100
SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100 SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100 SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100 SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100

SAPHO ORINOKO umývadlo 100x42cm, liaty mramor, biela OR100

Umývadlá z liateho mramoru sa stávajú stále obľúbenejším výrobkom. Výhodou rady umývadiel ORINOKO oproti podobným výrobkom je možnosť zavesenia na stenu bez použitia podperných konzol. Mimo zaves... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: OR100

Popis

Umývadlá z liateho mramoru sa stávajú stále obľúbenejším výrobkom. Výhodou rady umývadiel ORINOKO oproti podobným výrobkom je možnosť zavesenia na stenu bez použitia podperných konzol. Mimo zavesenie na stenu je možné postaviť na sklenenú, kamennú alebo drevenú dosku, na výklenok obložený obkladmi či mozaikou.
Liaty mramor je moderný kompaktný materiál zo špeciálnej zmesi, ktorej hlavnými zložkami sú prírodné mletý vápenec a epoxidová živica. Liaty mramor sa vyznačuje dokonale hladkým a rovným povrchom, ktorý si udržuje teplotu okolia. Z hľadiska pružnosti umývadlá vykazujú lepšie vlastnosti než keramika z dôvodov nižšej teploty vyzrievanie, kde sa keramika pri vypaľovaní stáva veľmi krehkou. Vďaka ich hladkému povrchu sa veľmi dobre zbavujú nečistôt.


Umývadlo z liateho mramoru s integrovaným prepadom a otvorom pre batériu
Rozmery: 100x10x42 cm (ŠxVxH)
Možnosti inštalácie:
- Zavesenie na stenu
- Postavenie na dosku

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk