LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené
LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené

LAUFEN Florakids Umývadielko pre deti 45x41 cm, s otvorom pre batérie, zelené

Umývadielko s 1 otvorom pre batériu uprostred Rozmery: 450 x 410 x 150 mm Florakids - to je kúpeľňa navrhnutá pre tých najmenších Kolekcia Laufen Florakids je plná veselých nápadov, výrazných ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H8150310621041

Popis

Umývadielko s 1 otvorom pre batériu uprostred

Rozmery:
450 x 410 x 150 mm

Florakids - to je kúpeľňa navrhnutá pre tých najmenších

Kolekcia Laufen Florakids je plná veselých nápadov, výrazných farieb a hravých detailov. Veselá a farebná kúpeľňa Florakids sa zaručene bude deťom páčiť.
Najdôležitejším prvkom tejto rady je umývadlo pre deti v tvare veľkého kvetu v bielom, červenom a zelenom prevedení. Napríklad pre škôlky je vhodné nielen dizajnom, ale aj praktickým prevedením - pri umiestnení niekoľkých umývadiel vedľa seba vytvoríte dostatočne veľký odkladací priestor.
Navyše možno umývadla doplniť o keramické poličky v tvare oblakov zodpovedajúcej farby. Zrkadlá sa ponúkajú v červenom prevedení s kvetinovým vzorom, alebo v zelenom so vzorom húsenice. Jednotlivé komponenty zrkadiel na seba nadväzujú.

ILUSTRAČNÉ FOTO!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk