SANTECH 2-dielna vaňová zástena MODERN 2
SANTECH 2-dielna vaňová zástena MODERN 2 SANTECH 2-dielna vaňová zástena MODERN 2

SANTECH 2-dielna vaňová zástena MODERN 2

SANTECH Vaňová zástena MODERN 2 Prevedenie: dvojkrídlové zalamovacie Celkový rozmer vaňové zásteny: 80 x 140 cm Výplň skla: transparentné sklo 4 mm Povrch rámu: eloxovaný hliník v matnom metalic... Zobraziť celý popis »


Model: VZA2MO80

Popis

SANTECH Vaňová zástena MODERN 2

Prevedenie: dvojkrídlové zalamovacie
Celkový rozmer vaňové zásteny: 80 x 140 cm
Výplň skla: transparentné sklo 4 mm
Povrch rámu: eloxovaný hliník v matnom metalickom dezénu
Povrchová úprava skla: bez úpravy
Záruka: 24 mesiacov
Hmotnosť: 14,5 kg

Šírka plne otvorené zásteny je nastaviteľná v rozmedzí 80 - 82 cm, výška je 140 cm. Šírka stenového segmentu je 39 cm, šírka voľného segmente 37,5 cm. Šírka profilu je 2,3 cm a tloušťa profilu je 2 cm.

Dvojkrídlové vaňová zástena Santech MODERN 2 sa radí k štandardným výrobkom s vysokou funkčnou hodnotou. Vaňová zástena vytvára priestor pre sprchovanie vo vani, zabraňuje rozstreku vody po kúpeľni.

Je vyrobená z bezpečnostného číreho skla s hrúbkou 4 mm. Stenová a mezisegmentové lišty sú vyrobené z eloxovaného hliníka v matnom metalickom dezénu. Spodná hrana je opatrená tesniacou lištou zo silikónovej gumy.

Vaňová zástena sa skladá z dvoch dielov, ktoré možno vzájomne sklápať. Každý diel vaňové zásteny je možné sklápať v uhle 180 ° - tzn. dovnútra vane i von z vane a potom celý výrobok preklopiť na stenu. V zloženom stave preto nezaberá v kúpeľni prakticky žiadne miesto.

Výrobky tejto rady sa vyrábajú v univerzálnom prevedení, kedy je možné vaňovú zástenu umiestniť na ľavej i pravej strane vane.

Odporúčame pre vane: Ariela, Fiona, Fontána, Gemini, Impuls, Lake, Linea, Nova, Optima, Plus, Smart, Spring, Vega

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk