Kaldewei AVANTGARDE decentné opulence madla chróm 5901
Kaldewei AVANTGARDE decentné opulence madla chróm 5901

Kaldewei AVANTGARDE decentné opulence madla chróm 5901

Kaldewei AVANTGARDE decentné opulence madla chróm 5901 Kto chce pri vani spojiť estetiku s veľkou mierou bezpečnosti, môže svoju vaňu nechať opatriť zodpovedajúcimi madlami. Je tak pekné byť si... Zobraziť celý popis »


Model: 590170000999

Popis

Kaldewei AVANTGARDE decentné opulence madla chróm 5901

Kto chce pri vani spojiť estetiku s veľkou mierou bezpečnosti, môže svoju vaňu nechať opatriť zodpovedajúcimi madlami. Je tak pekné byť si istý. Na výber sú rôzne tvary madiel.

Decentný opulence - kolekcia AVANTGARDE Decentný opulence pre nasledujúce modely kúpeľových van z radu AVANTGARDE: MEGA DUO, MEGA DUO 6, MEGA DUO OVAL.

Kúpeľové vane Duo sú vybavené iba jedným madlom. Nová madlá sú v závislosti od modelu dostupná jednotlivo alebo v sadách.

Predpokladaná dostupnosť od 1. júla 2012

Rad AVANTGARDE: Avantgarde kladie dôraz predovšetkým na eleganciu a prepojenie najlepších materiálov s tvarmi, ktoré hľadia do budúcnosti. Naša ponuka radu Avantgarde splní aj najnáročnejšie požiadavky. Nechajte sa inšpirovať našimi dokonalými riešeniami, ktoré z vašej kúpeľne vytvorí váš osobný podpis. 30-ročná záruka Spoločnosť Kaldewei vždy dokázala vyrábať produkty s trvalou hodnotou - vďaka neustálej inovácii a využívania odolného smaltu s dlhou životnosťou. Smaltovaná oceľ Kaldewei 3,5 mm je zárukou stability, pevnosti a trvanlivosti všetkých vaní a sprchových vaničiek. Rozsiahle testy preukázali, že hrúbka a zloženie vrstiev smaltu zaručujú najvyššiu odolnosť voči nárazu. Pre bežné používanie to znamená, že nie je potrebné sa obávať, keď niečo spadne do vane. Aj deti pri umývaní môžu cakat a hrať si bez starostí. Zaručene 30 rokov.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk