RIHO vaňa SETH 180x86 cm BB22
RIHO vaňa SETH 180x86 cm BB22 RIHO vaňa SETH 180x86 cm BB22

RIHO vaňa SETH 180x86 cm BB22

RIHO vaňa SETH - rozmery: 180x86 cm - objem: 245 l - materiál: akrylát - farebné prevedenie: biela - podpery nie sú súčasťou, nutné objednať zvlášť Vane R... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RIHO
Model: BB22

Popis

RIHO vaňa SETH
- rozmery: 180x86 cm
- objem: 245 l
- materiál: akrylát
- farebné prevedenie: biela
- podpery nie sú súčasťou, nutné objednať zvlášť
Vane RIHO sú vyrobené z liateho akrylátu. Je to vysoko kvalitný, neporézny plast, v celej hrúbke prefarbený. Akrylátové vane sa vyrábajú v lesklom, alebo matnom prevedení. Všetky vane RIHO sú vystužené vrstvou polyesterového skleneného laminátu a výstužou dna.

Vane sú bezpečné voči pošmyknutiu. Vďaka hladkému povrchu noha k materiálu maximálne priľne a riziko úrazu sa tak minimalizuje. Akrylát ihneď preberá teplotu vody, takže je vaňa teplá hneď na začiatku kúpania. Dobré izolačné vlastnosti držia teplotu v kúpeli po dlhší čas a tak nie je potrebné dopĺňať teplú vodu.
Zvukovo tlmiace účinky akrylátu nespôsobujú hluk pri jej napĺňaní.
Bezporézny povrch akrylátu zabraňuje množeniu sa baktérií, usádzaniu špiny, tuku a mydla na steny vane. Údržba je preto rýchla a jednoduchá.
Akrylátové vane sú odolné voči nárazom a poškriabaniu.
Všetky čerpadlá RIHO sú vybavené systémom ochrany proti chodu naprázdno (s výnimkou kombinácie hydro aero HIT).
V masážnych systémoch RIHO nezostáva po vypustení vane v rozvodoch žiadna zbytková voda. Dizajn vaní kladie dôraz na pohodlie a na spotrebu vody.

Firma RIHO CZ, a.s. vznikla v roku 1994 ako dcérska spoločnosť holandskej firmy RIHO INTERNATIONAL. Dobrá povesť o vysokej technickej úrovni českých výrobkov bola dôvodom k rozhodnutiu vedenia firmy vybudovať v malej obci pri Moravskom krase nový podnik výnimočných kvalít. V novom podniku RIHO vyrástol tím špecializovaných technikov, ktorí tvoria špičku vo svojom odbore.

Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk