POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela
POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela

POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela

POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela Rozmer: 1700 x 720 mm Objem: 235 l Prevedenie: biela lesk Materiál: liaty mramor Samostatne stojaca vaňa v priestore kúpeľne, kto... Zobraziť celý popis »


Výrobca: POLYSAN
Model: 10613

Popis

POLYSAN Herhis voľne stojaca vaňa 170 x 72 liaty mramor, biela

Rozmer: 1700 x 720 mm
Objem: 235 l
Prevedenie: biela lesk
Materiál: liaty mramor

Samostatne stojaca vaňa v priestore kúpeľne, ktorá sa neobezdívá, nezazdívá ani neobkládá.

LIATY MRAMOR
Liaty mramor je nadčasový materiál, ktorý vďaka svojim vlastnostiam zaručuje výrobku dlhú životnosť a vysokú odolnosť. Po skúsenostiach v mnohých odvetviach bol liaty mramor radený na prvé miesto pred materiály z ktorých sa sprchové vaničky vyrábali. Dnes väčšina výrobcov opodstatnene prechádza z akrylátových vaničiek na vaničky z liateho mramoru. Umývadlá, vane a vaničky z liateho mramoru sa vyrábajú podľa najprísnejších noriem rešpektujúcich ochranu životného prostredia a sú zaradené do triedy výrobkov z kameňa.
Sú vyrobené odlievaním zmesi práškového minerálu a polymérových živíc. Jednotného odtieňa vaničky a panelu je dosiahnutá vysoko kvalitné ochrannou vrstvou gelcoat, ktorá je farebne stála a odolná proti nárazu.

ÚDRŽBA liateho mramoru
Čistenie výrobkov z liateho mramoru možno vykonávať bežnými kvapalnými čistiacimi
prostriedky. K poškodeniu povrchu však môže dôjsť pri použití abrazívnych čistiacich prípravkov, ktoré obsahujú piesok a látky podobného charakteru.
Nevystavujte liaty mramor pôsobeniu kyselín, čpavku, chlóru, čističe odpadu
ani farbív na vlasy. Čistenie prevádzajte výhradne mäkkou handričkou.

OPRAVA liateho mramoru
Drobné škrabance je možné preleštiť pastou používanú na karosérie
automobilov. Pre prípad väčšieho rozsahu poškodenia slúži opravná sada REPAIR SET (420 Sk / 19 EUR), s ktorou vyplníte miesta hlbších rýh alebo dokonca nahradíte odštiepeniu roh.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk