SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely
SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely

SILENT 100 CZ DESIGN 3C tichý axiálný ventilátor biely

Ventilátor Elektrodesign Silent 100 Design CZ, biely je základný model so spätnou klapkou a guľôčkovými ložiskami. Elektrodesign Silent 100 Design CZ patrí medzi axiálne ventilátory IP 45. Je mi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: Soler&Palau
Model: SILENT100CZ

Popis

Ventilátor Elektrodesign Silent 100 Design CZ, biely je základný model so spätnou klapkou a guľôčkovými ložiskami.

Elektrodesign Silent 100 Design CZ patrí medzi axiálne ventilátory IP 45. Je mimoriadne tichý, s hlučnosťou 26 dB(A) a s nizkou spotrebou energie, len 8 W. Súčasťou balenia ventilátora Silent 100 Design CZ sú 4 farebné vymeniteľné prúžky.

Skriňa ventilátora Silent 100 Design CZ je z nárazuvzdorného plastu bielej farby. Motor je asynchrónny a je vybavený ochranou proti preťaženiu. Maximálna teplota okolia je 40 °C. Motor má guľôčkové ložiská s tukovou náplňou (predlžuje životnosť).

Ventilátor je určený na montáž na stenu. Montáž bez obmedzenia horizontálne aj vertikálne. Upevnenie štyrmi skrutkami pod mriežkou ventilátora. Ventilátory sú vhodné pre krátke vzduchovody s nízkou tlakovou stratou alebo k odvetraniu priamo cez stenu.

Dostupné varianty:

Silent CZ - ventilátor disponuje spätnou klapkou, guľôčkovými ložiskami a kontrolkou. K dispozícii sú ďalšie farebné varianty,

Silent CRZ - Silent CZ + nastaviteľný dobeh 1 - 30 min,

Silent CHZ - Silent CRZ + hydrostat,

Silent CZ 12V - Silent CZ + bezpečné prevedenie IP 57

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk