KRATKI Biokrb GOLF ZEBRA čierny TÜV
KRATKI Biokrb GOLF ZEBRA čierny TÜV KRATKI Biokrb GOLF ZEBRA čierny TÜV KRATKI Biokrb GOLF ZEBRA čierny TÜV

KRATKI Biokrb GOLF ZEBRA čierny TÜV

Biokrb Golf Zebra je krásny moderný krb, ktorý učaruje milovníkom zvieracích motívov. Je to moderný kúsok, ktorý sa hodí ako do obývacej izby u Vás doma, do vstupnej haly, salóniku atď. Je len na... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KRATKI
Model: GOLF/CZARNY/ZEBRA/TUV

Podobné produkty

Popis

Biokrb Golf Zebra je krásny moderný krb, ktorý učaruje milovníkom zvieracích motívov. Je to moderný kúsok, ktorý sa hodí ako do obývacej izby u Vás doma, do vstupnej haly, salóniku atď. Je len na vás ako sa rozhodnete. Nespornou výhodou biokrbu je jeho technická nenáročnosť. Inštalácia je možná takmer kdekoľvek. Nie je nutné mať komín pre odvod spalín - výsledkom horenia biopalivá je len vodná para, ktorá je bez dymu či zápachu. Biokrb v sebe spája úplnú voľnosť čo sa umiestnenia týka a zároveň prináša živý oheň, ktorý je upokojujúcim elementom v interiéri. Biokrb môžete použiť ako do interiéru, tak i na terasu
Patentovaný systém zásobníka na biolieh zaisťuje bezpečné horenia biokrbu a maximálnu úsporu biopalivá. Pri prípadnom prevráteniu sa biopalivo nevyleje. Poliatie biokrbu biopalivom môže poškodiť lak. Neodlievajte biopalivo z nádoby, ak horí, vždy ho najskôr uhaste.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg): 6,1
Materiál: oceľový plech
Nádoba na biolíh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 64,80
Výška (cm): 37,40
Hĺbka (cm): 14,40
Farba: čierno-biela, vzor zebra
Typ: závesný
Kapacita (l): 0,20
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk