GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001
GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001 GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001 GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001

GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001

GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001 Farba: chróm - Vysoký výtok - Jednootvorová montáž - Keramická kartuša s technológiou GROHE SilkMove ® 35 mm GROHE StarLight ® chróm... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G32663001

Popis

GROHE Concetto páková drezová batéria, DN 15, chróm 32663001

Farba: chróm

- Vysoký výtok
- Jednootvorová montáž
- Keramická kartuša s technológiou GROHE SilkMove ® 35 mm
GROHE StarLight ® chrómový povrch
- Variabilne nastaviteľný
- Obmedzovač prietoku
- Otočná výtoková trubice
- Otočný o 360 °
- Vyťahovacia perlátorový výtok
- Spätná pružina flexi
- Pripojovacie hadičky
- Rýchlomontážny systém
- Zaistené proti spätnému toku

GROHE Starlight ® zaručuje oslnivý chrómový povrch.
Neustále zlepšovanie v priebehu posledných siedmich desaťročiach zaznamenalo jedinečné a rafinovaný proces, ktorý produkuje nepoškvrnený lesklý povrch, ktorý je uznávaný ako jeden z najlepších povrchových úprav vo svete.

Povrchová chrómová úprava na všetkých produktoch od GROHE je iba zlomok mikrónov. Avšak to, čo je skutočne dôležité, je to, čo je pod ním. V GROHE sú to subvrstvy medi a niklu v závislosti na povrchu, aby sa zabezpečilo, že výrobky sú úplne neporézny, perfektný povrch potom zabezpečí vrstva chrómu, ktorá je asi 500 krát tenšie ako ľudský vlas!
Náš hlboký aj vrstvený chrómový povrch vytvára svetelný a zrkadlový lesk.

GROHE StarLight ® povrch je odolný proti zašpineniu a poškriabaniu a - zaistí perfektný vzhľad a to aj po rokoch používania.

Iba GROHE vodovodné batérie poskytujú jedinečnú GROHE SilkMove ® technologii.Bohatá, hladká manipulácia našich pákových vodovodných batérií vyjadruje kvalitu a nadradenosť našej značky.
Senzorické spätnej väzby GROHE batérií sú len jednou podstatou ako si zmeniť teplotu vody z horúcej na studenú, jeden keramický disk ľahko kĺže po druhom s úplnou presnosťou. GROHE SilkMove ® je interaktívny pocit, ktorý zažijete deň čo deň pre celú dobu životnosti vašej baterie.Kartuše je nervové centrum každej batérie kde sú umiestnené keramické disky.

Páka batérie je pripojený k diskom hriadeľa - GROHE používa mosadz pre pevnosť a trvanlivosť. Vzhľadom k tomu, že sa disky pohybujú cez seba, vodu buď zablokujú alebo ju nechajú prejsť. Preto má kvalita a spracovanie týchto častí vplyv na výkon vašej batérie.
GROHE je jedným z popredných svetových výrobcov armatúr a jedna z mála firiem, ktorá vyrába svoje vlastné kartuše. Naše kartuše sú vyrábané v high-tech procesu a disky sú vyrobené z osvedčenej keramické slitiny.Leštěné zrkadlové povrchy diskov sú potom potiahnuté špeciálnym teflónovým mazivom pre perfektné trenie. A pretože sú naše batérie takto navrhnuté vydrží roky používania, využívame mikro komory tohto maziva v zásobníku - pre celoživotné bezúdržbová prevádzka.
V dôsledku tejto najmodernejšie technológie, majú naše batérie extra široký uhol ovládanie, umožňujú presne riadiť prietok vody a teplotu. Rovnako ako všetky naše technológie, GROHE SilkMove ® je ďalším skvelým príkladom dizajnu a technológie pracujúci v harmónii, aby vám priniesla lepší zážitok z vody.

Concetto
Energická forma a rovnako energicky vypočítaná cena. Concetto Vám ako dizajnovo aj výkonom silná armatúra ponúka za primeranú cenu obvyklé špičkové technické parametre GROHE a štýlovú brilantnosť. Dynamicky dopredu naklonenej teleso spolu s povrchom zušľachteným technológiou GROHE StarLight ® zaisťuje na roky excelentná dojem vo Vašej kúpeľni.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk