ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05
ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05 ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05 ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05 ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05

ALVEUS QUADRIX 50 kuchynský drez granitový, 560 x 460 mm, twilight 05

Parametre:Materiál: Granit (Granital Plus)Prevedenie: Twilight 05Rozmer drezu: 560 x 460 mmRozmer drezovej nádoby: 500 x 400 x 200 mmMinimálna šírka skrinky: 600 mm pre vstavanú inštaláciuMinimál... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: 1108038

Popis

Parametre:

  • Materiál: Granit (Granital Plus)
  • Prevedenie: Twilight 05
  • Rozmer drezu: 560 x 460 mm
  • Rozmer drezovej nádoby: 500 x 400 x 200 mm
  • Minimálna šírka skrinky: 600 mm pre vstavanú inštaláciu
  • Minimálna šírka skrinky: 800 mm pre spodnú inštaláciu
  • Orientácia drezu: Iba jeden spôsob montáže
  • Excentrické ovládanie výpuste
  • Typ výpuste: Hranatá sitková výpusť
  • Spôsob montáže: Vstavané drezy (I) aj drezy so spodnou montážou (U)
    - Príchytky pre spodnú montáž nutné dokúpiť zvlášť.

Súčasťou balenia drezu je:

  • Hranatý sitkový ventil s excentrom
  • Sifón s odbočkou pre umývačku riadu
  • Montážne úchytky drezu

VSTAVANÉ DREZY (I) sú inštalované do pracovnej dosky a vďaka tomuto vytvárajú plynulú pracovnú plochu. Drez je zasunutý do dostatočne veľkého výrezu zhora a upevnený dodanými úchytkami. Vstavané drezy sú vhodné pre pracovné dosky, ktoré majú hrúbku 25 až 40 mm.

DREZY SO SPODNOU MONTÁŽOU (U) sú upevnené zo spodnej časti pracovnej dosky, okraje drezu sú preto ukryté pod pracovnou plochou vytvorenou z prírodného kameňa alebo kompozitných materiálov. Tento druh inštalácie umožňuje využitie väčších rozmerov a neobmedzených kombinácií. To, že tu nie sú použité spoje medzi drezom a pracovnou doskou, přizpívá k jednoduchosti údržby a celkovému estetickému dojmu kuchyne.

GRANITAL PLUS - novo vyvinutý kompozitný materiál, ktorý kombinuje 70% častíc žuly spojené spolu s polymérovou živicou vysokej kvality na zabezpečenie vynikajúcej tepelnej odolnosti až do 280 °C. Drezy z tohto materiálu garantujú vynikajúcu odolnosť proti poškriabaniu a nárazu, zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby od špiny, škvŕn a vodného kameňa. Granital plus je k dispozícii v niekoľkých farbách obohatených metalickým leskom. Farby sú odolné voči UV žiareniu, takže farba nevybledne.

Granitové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie, vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Väčšina škvŕn a špiny môže byť odstránená pomôcť jemných neobrušujících tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku. Trvanlivejšie škvrny môžu byť odstránené bieliacimi (zriedenými na 50% vodou) alebo jemným leštidlom, zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9% kyselinou octovou.

Nepoužívajte čistiace prostriedky obsahujúce chlór (chlórnan sodný) alebo kyselinu sodnú. Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnych chemických prípravkov (odstraňovače laku, čistič rúry, koncentrovanej kyseliny, lúh a pod.) Môžu zničiť povrch drezu. Ak by došlo ku kontaktu, rýchlo opláchnite povrch vodou. Krájajte na krájací doske a nie priamo na povrchu drezu!

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk