VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ
VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ

VÝPREDAJ ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ

ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ Rozmer skrinky: 500 mm Rozmery: 508 x 428 x 180 mm Rozmer vaničky: 480 x 400 x 180 mm Štruktúra povrchu: antracit Typ inš... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: R__1078570

Popis

ALVEUS Variant 10 Monarch kuchynský drez, antracit 1078570, OHNUTÝ KRAJ

Rozmer skrinky: 500 mm
Rozmery: 508 x 428 x 180 mm
Rozmer vaničky: 480 x 400 x 180 mm
Štruktúra povrchu: antracit

Typ inštalácie: spodná montáž

Alveus MONARCH COLLECTION
Každá kuchyňa si zaslúži nádherný drez.

Radu drezov značky Alveus boli rozšírené o skupinu kuchynských drezov radu Monarch, ktorá je dostupná v troch rozdielnych nerezových prevedeniach. Vo vašej kuchyni sa môžu teraz žiarivo vynímať zlaté, medené a antracitovej varianty. Kovový lesk drezu dodá vašej kuchyni nádych mystiky a vďaka špeciálnej technológii akumulácia je každý drez unikátny. Atraktivitu a funkčnosť drezu umocňujú doplnky ako drevená doska na krájanie alebo nerezová miska.

Drezy z kolekcie Monarch možno kombinovať so zmiešavacími batériami zo štandardnej produktovej ponuky.

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (nerezové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne.

Pevnosť
Nerezové drezy Alveus sa umiestňujú medzi najodolnejšie voči korózii z produktov na trhu, vďaka tomu, že sú vyrobené z 18/10 nerezovej ocele s hrúbkou až do 1 mm. Najväčšími výhodami je hrúbka nerezu a väčšiu odolnosť proti nárazu, zvýšená stabilita batérie, podstatne znížená hlučnosť špliechajúcu vody.

Užitočnosť
Vaničky nerezových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie, než u iných výrobcov. Kapacita nerezových drezu je takto zväčšená až o niekoľko litrov, čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu. Nerezové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu), čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody.

Životnosť
Nerezové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie, vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Nerezové drezy Alveus sú navrhnuté, aby umožňovali jednoduchú údržbu bez použitia agresívnych čistiacich prostriedkov. Kompozitný i nerezové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám.

Údržba a starostlivosť
Na čistenie nerezových drezov Alveus používajte mäkkú handričku a tekutý čistiaci prostriedok. Nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro, drôtenky ani bieliace či brúsne čistiace prostriedky. Na nerezové časti drezu Alveus neklaďte kovové predmety s nechráneným povrchom. Ak nerez príde do styku s agresívnou kyselinou, okamžite ho opláchnite veľkým množstvom vody. Aby sa na povrchu nerezu nevytvárali škvrny nenechávajte na ňom dlhšiu dobu jedlo alebo iné látky vyvolávajúce koróziu (ovocná šťava, kuchynská soľ, ocot, majonéza, citrón). Odporúčame, aby ste nerezové výrobky po použití dosucha utreli mäkkou handričkou, aby bolo zabránené tvorbe vodného kameňa.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk