EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu
EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu

EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu

EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu Drvič kuchynského odpadu EcoMaster STANDARD sa hodí pre všetky bežné domácnosti a tam, kde je nedostatok miesta pod drezom. Všetky jeho drviace komponenty sú... Zobraziť celý popis »


Výrobca: WELT SERVIS
Model: 001010002sm

Popis

EcoMaster STANDARD Plus drvič odpadu

Drvič kuchynského odpadu EcoMaster STANDARD sa hodí pre všetky bežné domácnosti a tam, kde je nedostatok miesta pod drezom. Všetky jeho drviace komponenty sú z nerezovej ocele, má dostatočný výkon a odhlučnenie motora.

Súčasťou je tiež odpadové koleno so vstupom pre prípadné napojenie prepadu drezu a vylepšená zátka pre napúšťanie drezu z kvalitnej nerezovej ocele vr. guľatého úchytu - upchatie vsadením na hrdlo. Povrchová úprava hrdla - matný nerez.

Výkon 3/4 HP (550 W)
Otáčky 2700 ot / min
Objem komory 1,48 l
Hmotnosť 4,8 kg
Odhlučnenie celkovo motor - krytom
Drviace segmenty nerezová oceľ, zosilnené lopatky
Prúd 2,25 A
Krútiaci moment 1,8 Nm
Otvor drezu o 9cm (3,5 ")
Drviaci prstenec 36 oblúkových otvorov výstupky
Základná záruka pri využití v domácnostiach 3 roky

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk