Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258
Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258 Pre jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládanie drviča. Tento variant je najpoužívanejší, pretože drvič sa zapína a vypína vždy v súčinnos... Zobraziť celý popis »


Výrobca: WELT SERVIS
Model: 001010258

Popis

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pre jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládanie drviča. Tento variant je najpoužívanejší, pretože drvič sa zapína a vypína vždy v súčinnosti s vodou, a takto môže byť tlačidlo umiestnené v bezprostrednej blízkosti batérie tzv. Po ruke. Pneumatický spínač je určený pre drviče bez vstavaného vzduchového spínače ako sú: General, EcoMaster Commercial, Waste King a Waste Maid ...
Umiestnenie: Do pracovnej dosky, alebo priamo do voľných plôch drezu.
Bezpečnosť: Pneuspínač spĺňa všetky požiadavky na bezpečnosť, pretože jeho tlačidlo nedáva priamo el. impulz, ale tlakom stlačeného vzduchu zopne až v krabici chránenú elektrickú časť, umiestnenú zvlášť. Tlačidlo a elektrická časť sú spojené vzduchovou hadičkou.
Komponenty: Pneuspínač - elektronická vnútorná časť, flexo - prívodný kábel s vidlicou na zásuvku, ovládacie tlačidlo so vzduchovým mechom, cca 2m vzduchová hadička.
Poznámka: Nutný pre ovládanie drviča, pokiaľ nie je zvolený iný spôsob.

matný nerez
kartáčovaný plech

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk