G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862
G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862 G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862 G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862 G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862 G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862 G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862

G21 Set mixér VitalStick Pre 1000 W s Food Processor, Black 600862

Tyčový mixér VitalStick Pro s neuveriteľným výkonom 1 000 W, krásne tichým chodom, unikátne zostavenými nožmi, extra odolným celokovovým telom a bohatým príslušenstvom vám ako novinku predstavuje... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 600862

Popis

Tyčový mixér VitalStick Pro s neuveriteľným výkonom 1 000 W, krásne tichým chodom, unikátne zostavenými nožmi, extra odolným celokovovým telom a bohatým príslušenstvom vám ako novinku predstavujeme práve teraz. V čom je ešte výnimočný?

Výkon, ktorý zvládne všetko
Aby sme vám uľahčili prácu a skrátili dobu mixovanie, vybavili sme ho výkonom 1 000 W. Poradí si preto bez problémov so všetkými vloženými surovinami. Nezastaví sa pred ničím, ani pred tvrdým zelerom alebo mrkvou.

Unikátna technológia 3D Quattro Blade
Špeciálne brúsené nože sú zostavené tak, že sekajú v 4 rovinách naraz. Neschová sa pred nimi žiaden kúsok ovocia ani zeleniny. Nože v jednom okamihu pracujú pod rôznymi uhlami tak, že dokážu oveľa efektívnejšie, dôkladnejšie a rýchlejšie rozomlieť všetky vložené suroviny.

Regulácia otáčok? Samozrejme!
Ale nielen to. Okrem toho, že môžete otáčky regulovať v 13 úrovniach, môžete ich tiež jednorázovo zvýšiť na maximum jednoduchým jedným stlačením tlačidla. A výhodám stále nie je koniec!

Dokonalá ergonómia, spoľahlivý materiál
Celé telo mixéra je kovové. Krásny dizajn a premyslený tvar vám umožní absolútne pohodlnú manipuláciu aj držanie. Mysleli sme na všetko, takže oceníte aj ústretovo umiestnené ovládacie prvky a praktický stojan, do ktorého mixér aj s príslušenstvom ľahko umiestnite.

Nepríde k vám sám, vezme so sebou pomocníkmi!
Áno, príslušenstvo, ktorým sme tyčový mixér VitalStick vybavili, je skutočne bohaté. Základné tyčový nadstavec môžete nahradiť nerezovou metličkou na sneh alebo nástavcom na prípravu hebkého, hladkého pyré. O stojanu sme sa už zmienili, o nádobách nie, že? K VitalSticku sú hneď dve. Kvalitné, transparentné s mernou stupnicou. A spolu s ostatným príslušenstvom je samozrejme môžete umývať aj v umývačke.

Food processor G21 je súčasťou balenia
K tyčovému mixéra sme vám pribalili príslušenstvo v podobe FOOD PROCESSOR G21, s ktorým sa ocitnete v kuchárskom raji. Food processor je univerzálny pomocník do každej kuchyne. Krájanie, strúhanie, sekanie alebo Výroba kociek do zemiakového šalátu vám s Food procesorom zaberie len pár sekúnd.

Kvalita je naša značka
Nádoba z kvalitného bytelného plastu je vysoko odolná proti nárazu. Nebojte sa sekanie tvrdých potravín, nádoba to hravo vydrží. Horné veko nádoby v matnom čiernom prevedení sa môže pochváliť otvorom pre vhadzovanie potravín za chodu. Teraz už nemusíte prístroj vypnúť a otvoriť pri každom pridávaní ingrediencií. Vtláčadlo presne kopíruje otvor pre pridávanie surovín.

Multifunkčný pomocník
Vďaka vymeniteľným nástavcom perfektne spracujete širokú škálu potravín, ako je čokoláda, zelenina, ovocie, tvrdý syr, pečivo na strúhanku a mnoho ďalších. Nádoba s rôznymi nadstavcami vám pomôže s krájaním, strúhaním, sekaním a výrobou kociek. Sekacie nože použite pri menšom množstve surovín jednotlivo a pri väčšom naplnení nádoby umiestnite dva nad seba. Tak bez problémov rovnomerne nasekáte aj plnú nádobu byliniek, cibule a iných surovín.

Špecifikácie mixéra VitalStick Pro:
- 3D Quattro blade systém
- Počet otáčok: 11 000 - 15 000 ot./min
- Regulácia otáčok
- Výkon: 1000 W
- Tichý chod
- Farba: čierna
- Rozmery: 21 x 5,5 cm
- Dĺžka nerezového nástavca: 21,5 cm
- Hmotnosť tela mixéra: 0,85 kg
- Hmotnosť: 2,4 kg

Špecifikácia FOOD PROCESSOR:
- Objem nádoby: 2 l
- Natláčacie viečko
- Priemer nádoby: 18,5 cm
- Výška s vekom: 25,5 cm
- Výška bez veka: 15 cm
- Hmotnosť: 2,4 kg

Obsah balenia:
- Mixér G21 VitalStick Pre
- Nerezový nadstavec 3D Quattro Blade
- Šľahacia metla
- Nádoba na sekanie 0,5 l
- Nadstavec na výrobu pyré
- Nádoba na mixovanie a šľahanie 0,6 l
- Stojan

Food processor G21
- Dva sekacie nože
- Disk na krájanie plátkov a strúhanie
- Disk na výrobu kociek

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk