Fiskars Norr darčeková sada 2 nožov 1016471
Fiskars Norr darčeková sada 2 nožov 1016471 Fiskars Norr darčeková sada 2 nožov 1016471 Fiskars Norr darčeková sada 2 nožov 1016471

Fiskars Norr darčeková sada 2 nožov 1016471

FISKARS Norr darčeková sada 2 nožov 1016471 Sada obsahuje: Malý a šikovný okrajovací nôž Fiskars Norr s rovnou čepeľou a ostrou špičkou je vhodný na lúpanie ovocia a zeleniny. Nože Norr sú zást... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FISKARS
Model: 1016471

Popis

FISKARS Norr darčeková sada 2 nožov 1016471

Sada obsahuje:

Malý a šikovný okrajovací nôž Fiskars Norr s rovnou čepeľou a ostrou špičkou je vhodný na lúpanie ovocia a zeleniny. Nože Norr sú zástupcovia nadčasového škandinávskeho dizajnu spojeného s kvalitnými materiálmi a dlhodobou životnosťou. Certifikácia FSC. Kovaná rukoväť je vyrobená z dreva nórskeho kebony. Čepeľ z nemeckej nerezovej ocele prémiovej kvality (tvrdosť HRC 54 +/- 2) je odolná proti poškodeniu a korózii. Dĺžka čepele je 7 cm.

Veľký univerzálny kuchársky nôž Fiskars Norr má silnú čepeľ a je vhodný pre všestranné použitie. Nože Norr sú zástupcovia nadčasového škandinávskeho dizajnu spojeného s kvalitnými materiálmi a dlhodobou životnosťou. Certifikácia FSC. Kovaná rukoväť je vyrobená z dreva nórskeho kebony. Čepeľ z nemeckej nerezovej ocele prémiovej kvality (tvrdosť HRC 54 +/- 2) je odolná proti poškodeniu a korózii. Dĺžka čepele je 20 cm.

Rad prémiových nožov Noor
- Vysoko kvalitné ostrie vyrobené z nemeckej ocele s optimálnou tvrdosťou 54 HRC
- Prvotriedna kvalita vďaka vysoko kvalitným a ekologicky udržateľných materiálom
- Záruka funkčnosti, vysokej kvality a dlhej životnosti
- Inšpirácia v škandinávskej kuchyni a kultúre
- Extrémne komfortné rukoväť
- Ručná výroba z nórskeho dreva Kebony

Kebony je špeciálne upravený nórsky javor, ktorý má unikátne vlastnosti dreva. Výsledkom je nový modifikovaný materiál s mnohými benefitmi, ktorými sú:

- Vyššia odolnosť a bezúdržbovosť
- Minimálnu nasiakavosť
- Sila a vysoká odolnosť
- Šetrnosť k životnému prostrediu

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk