CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026
CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026 CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026

CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026

CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026 vysoký výkon Ovocné šťavy a kokteily z ovocia vynikajú nielen svojou lahodnou chuťou, ale predovšetkým vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďa... Zobraziť celý popis »


Model: lo7026

Popis

CONCEPT LO7026 Odstredivý odšťavovač FRESH lo7026

vysoký výkon
Ovocné šťavy a kokteily z ovocia vynikajú nielen svojou lahodnou chuťou, ale predovšetkým vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďalších biologicky významných látok. Potešte sa lahodnou chuťou 100% ovocnej alebo zeleninovej šťavy z odšťavovača Concept. Odšťavovač Concept s príkonom 1000 W Vám umožní pripraviť naraz až 1 l čerstvej šťavy.

XXL plniaci otvor
Už Vás nebaví tráviť v kuchyni všetok svoj čas? Chcete mať zdravú čerstvú šťavu denne na svojom stole? Tak práve pre Vás je tu lis na ovocie a zeleninu od Conceptu. Vďaka svojmu 72 mm veľkému plniacemu otvoru ušetríte veľa času. Nemusíte sa zdržovať zbytočným krájaním ovocia, zvládne aj celé plody.

Ani kvapka nazmar!
Praktický ANTIDRIP Vám umožní výmenu nádoby na šťavu, bez toho aby ste si zašpinili kuchynskú linku alebo museli prestať odšťavovať. Jednoducho preklopíte Antidrip, vymeníte pohár a zase odklopíte uzáver. Aké jednoduché!

zvládne čokoľvek
Pre odšťavovanie bez námahy ponúka odšťavovač 2 nastavenia rýchlosti pre mäkké plody s vyšším obsahom štiav (citrusy, broskyne atď.) A tvrdé plody s nižším obsahom štiav (mrkva jablká atď.). Z počiatku by mal byť nastavený na nižšiu rýchlosť a podľa druhu ovocia či zeleniny jeho rýchlosť zvýšiť. Iste oceníte u odšťavovača rozoberateľnost a ľahké čistenie.

bezpečnosť
O bezpečnosť pri práci sa nám stará dômyselný bezpečnostný systém, ktorý zabráni zapnutiu spotrebiča pokiaľ nie je všetko v správnej polohe. Pre väčšiu bezpečnosť možno prístroj zapnúť až po uzavretí nádoby nerezovou svorkou. Vďaka protišmykovým nožičkám sa pri príprave džúsov spotrebič drží pevne na linke a tým zaistí bezpečnú prípravu nápojov.

Technické parametre:
- Veľkosť plniaceho otvoru: 7,2 cm
- Prístroj je plne rozoberateľný a vďaka tomu sa ľahko čistí
- Nádoba na šťavu: 1 l
- BPA free
- Zásobník na dužinu: 1,8 l
- Jednoduché čistenie
- Bezpečnostný systém
- Nôž z nerezovej ocele
- Antidrip
- Natláčacie viečko
- Protišmykové nožičky
- Priestor pre uloženie kábla
- Farba: nerez + čierna
- Rýchlosť: max. 16.800 ot./min.
- Príkon: 1000 W
- Napätie: 220 - 240 V

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk