BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG
BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG

BANQUET NATURA CERAMIA Green Kastról s keram. povrchom 20 x 9 cm, s pokrievkou 40JLN20CCG

Hliníkový kastról 20 x 9 cm Natura Ceramia Green s vnútornou keramickou povrchovou úpravou, čiernymi bakelitovými úchytmi a sklenenou pokrievkou s čiernym bakelitovým knobom. Keramický povrch je ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BANQUET
Model: 40JLN20CCGR

Popis

Hliníkový kastról 20 x 9 cm Natura Ceramia Green s vnútornou keramickou povrchovou úpravou, čiernymi bakelitovými úchytmi a sklenenou pokrievkou s čiernym bakelitovým knobom. Keramický povrch je na rozdiel od iných nepriľnavých povrchov viac odolný proti poškriabaniu a aj pri používaní vo vysokých teplotách je povrch trvalejší. To napomáha ľahšiemu vareniu a údržbe.

Na varenie používajte drevené alebo plastové náčinie, aby nedošlok poškriabaniu. Pozor: časté umývanie v umývačke za použitia dlhých programov a agresívnych umývacích prostriedkov môže spôsobiť neodstrániteľné zmeny na vnútornom aj vonkajšom povrchu.

Výška (cm): 9
Priemer (cm): 20
Objem (l): 2,6
Materiál: Hliník
Hrúbka steny (mm): 2,3
Hrúbka dna (mm): 2,3
Farba: Zelená, vnútorná keramika krémová
Materiál držadiel: Bakelit
Hmotnosť netto (kg): 1,1
Elektrika: Áno
Plyn: Áno
Sklokeramika: Áno
Indukcia: Nie
Umývačka: Áno
Mikrovlnka: Nie

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk