DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K
DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K

DOMO Espresso kávovar pákový 1450 W, čierny DO711K

V pákovom kávovaru ľahko pripravíte malé i veľké espresso a vďaka vstavanej parnej tryske si môžete vychutnať aj cappuccino, či latte. Pákový kávovar je dodávaný s dvoma rôzne veľkými sitkami pre... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DOMO-ELEKTRO
Model: DO711K

Popis

V pákovom kávovaru ľahko pripravíte malé i veľké espresso a vďaka vstavanej parnej tryske si môžete vychutnať aj cappuccino, či latte. Pákový kávovar je dodávaný s dvoma rôzne veľkými sitkami pre prípravu 1 alebo 2 porcií kávy. Ľahko a rýchlo si tak pripravíte dve kávy naraz, alebo jednu extra silnú kávu len pre seba. Doplňovanie vody do kávovaru je vďaka odnímateľnému zásobníku na vodu tiež veľmi jednoduché a údržba tiež nezaberie veľa času. Pákové kávovary sú veľmi nenáročné na údržbu a čistenie.

K pákovému kávovaru odporúčame prikúpiť mlynček na kávu určený pre mletie priamo do páky, model DOMO DO715K.

- Typ kávovaru: pákový kávovar
- Parné tlak: 19 Bar
- Objem vody: 900 ml
- Príkon: 1450 W
- Parná tryska k našľahaniu mliečnej peny a tým k príprave cappuccina alebo latte
- Odnímateľný zásobník na vodu
- Integrovaný nahrievač šálok
- Možnosť prípravy dvoch porcií kávy naraz
- Odnímateľný zásobník zachytávajúci zvyškovú odkvapkávajúci kávu a vodu
- Elektronické ovládanie pomocou tlačidiel na nerezovom paneli
- Funkcia pre prípravu malého (40 ml), či dvojitého espressa (80 ml)
- Objem šálky možno ľahko upraviť od 25 do 200 ml
- Pamäťová funkcia: objem šálky možno pre obe tlačidlá prenastaviť a uložiť do pamäti
- Funkcia pre ohrev vody
- Funkcia šľahania mlieka

- Balenie obsahuje:
• Malé sitko pre 1 porciu kávy
• Veľké sitko pre 2 porcie kávy
• Natláčacie viečko

- Veľkosť plochy pod hrnčeky (š x h): 16 x 12 cm
- Max. výška hrnčeka: 9 cm
- Dĺžka prívodného kábla: 74 cm

Príprava kávy:
V pákovom kávovaru si ľahko môžete pripraviť 1 až 2 šálky kávy. Najskôr je potrebné namlieť patričné ??množstvo kávy. Namletia čerstvej kávy vám môže veľmi uľahčiť elektrický kávomlynček. Namletú kávu potom nasypte do nerezového sitka pre jednu, alebo pre dve porcie kávy a zľahka utlačte priloženým zatláčadlom. Teraz už len vložte páku s kávou do kávovaru, zaistite a spustite požadovaný program prípravy.

Ovládanie:
Jednoduché elektronické ovládanie pákového kávovaru umožňuje jeden otočný ovládač a 3 podsvietené tlačidlá. Ako prvý prepnite kávovar do režimu prípravy otočením ovládača na pozíciu "o".

• Espresso: Pootočte ovládač na symbol šálky a jedným stlačením horného espresso tlačidla môžete pripraviť malé espresso.
• Lungo: Pootočte ovládač na symbol šálky a jedným stlačením spodného espresso tlačidla môžete pripraviť veľké espresso.
• Horúca voda: Pootočením ovládača na symbol pary a stlačením tlačidla pre espresso spustíte horúcu vodu. Horúca voda je dávkovaná cez parnú trysku.
• Šľahanie mliečnej peny: Pootočte ovládač na symbol pary a stlačte tlačidlo s rovnakým symbolom. Ponorením parnej trysky do mlieka a krúživými pohybmi sa šálkou potom ľahko penu vyšľaháte.

Pamäťová funkcie:
V továrenskom nastavení je prednastavené jedno espresso na 40 ml vody a dvojité espresso na 80 ml vody. Nastavené hodnoty je možné ľahko zmeniť na 25-100 ml pre malé espresso a maximálne až 200 ml pre dvojité espresso. Nové nastavenie potom uložíte do pamäte na nabudúce. Nastavenie sa vykonáva jednoduchým pridržaním príslušného tlačidla so symbolom espressa po celú dobu prípravy kávy. Keď bude množstvo kávy zodpovedať vami požadovanému, tlačidlo uvoľníte a tým dôjde k uloženiu hodnoty. Nabudúce už tlačidlo len raz stlačíte a kávovar pripraví kávu podľa vášho nastavenia.

Technické parametre:
- Rozmery prístroja (š x h x v): 19,7 x 27 x 28,3 cm
- Hmotnosť prístroja: 2,96 kg
- Rozmery balenia (š x h x v): 32,2 x 34,5 x 25 cm
- Hmotnosť balenia: 4 kg

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk