BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná
BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná

BaByliss AS200 Kulma teplovzdušná

vlastnosti: - Rotačné teplovzdušná kulma - Ionizátor pre hladký a zdravý vzhľad vlasov - Šetrné a rýchle vytvarovanie účesu - 2 výmenné kefy - Špeciálna hlava pre narovnanie vlasov - Otočný prívo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BABYLISS
Model: AS200E

Popis

vlastnosti:
- Rotačné teplovzdušná kulma
- Ionizátor pre hladký a zdravý vzhľad vlasov
- Šetrné a rýchle vytvarovanie účesu
- 2 výmenné kefy
- Špeciálna hlava pre narovnanie vlasov
- Otočný prívodný kábel o 360 °

parametre:
- Teplotné / rýchlostné stupne: 2
- Kefy: 20 mm a 50 mm rotačné
- Špeciálne hlava: žehliaca nadstavec
- Hmotnosť: 0,854 kg
- Príkon: 1000 W
- Farba: čierna

funkcia ionizátora
Kulma na vlasy Babyliss disponuje funkciou ionizácie, táto technológia stimuluje statický náboj vo vlasoch, čo má pozitívny vplyv na vlasové vlákna. Výsledný efekt je tak hladký a lesklý účes s upravenými lokňami vďaka dvom kefám s priemerom 20 mm a rotačnému 50mm s keramickým povrchom. Či už túžite po drobných kudrlinách a plnom objeme alebo ľahko vlnitých vlasoch, Babyliss AS200 zvládne akýkoľvek štýl v profesionálnej kvalite. Vďaka otočnému prívodnému káblu o 360 ° sa nebudete trápiť s

Špeciálna hlava pre narovnanie vlasov
Naopak rovných vlasov bez rozštiepených končekov docielite s nástavcom na vyrovnávanie vlasov. Behom chvíle tak skrotíte hrivu prirodzených kučier v úhľadnú kaskádu hladkých a zdravo pôsobiacich kučier. Kulmy Babyliss sú šetrné k vašim vlasom, takže sa nemusíte báť poškodenia ich vlákien. Pri štylizovanie svojho účesu môžete využiť dvoch teplotných stupňov, pričom vyberateľný zadný filter zaručuje ľahkú údržbu.

Špecialista v starostlivosti o vlasy
Francúzsky špecialista v starostlivosti o vlasy a značka číslo 1 na európskom trhu prináša teplovzdušnú kulmu na vlasy Babyliss AS200, s ktorou vytvoríte dokonalý vzhľad v priebehu okamihu pomocou dvoch výmenných kief s rôznym priemerom. Ľahko tak docielite požadovaného vzhľadu, pričom vlasové vlákna zostanú ušetrená vďaka ionizátora, ktorý stimuluje statický náboj vo vlasoch.

Spoločník na cestách
Dva kefy s rozmermi 20 mm a 50 mm pokryjú rôzne štýly účesov. 50mm kefa má rotačná funkciu, takže tvorba kučier a vĺn je jednoduchá a pohodlná. Všetko príslušenstvo uskladníte v priloženej praktickej taštičke, takže kulma Babyliss AS200 vás sprevádzať na všetkých cestách.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk