REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2
REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2 REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2 REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2 REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2

REMS Multi Pusch SLW Set preplachovacia jednotka + sada na čistenie 1156X2

REMS Multi Pusch SLW Set so štartovacou sadou 1156X2 REMS Multi-Push SLW SET. Elektronická preplachovacia jednotka a jednotka na vykonávanie tlakových skúšok s bezolejovým kompresorom. K preplac... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 1156X2

Popis

REMS Multi Pusch SLW Set so štartovacou sadou 1156X2

REMS Multi-Push SLW SET. Elektronická preplachovacia jednotka a jednotka na vykonávanie tlakových skúšok s bezolejovým kompresorom. K preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu, dezinfikovanie, čistenie, konzerovávní potrubných rozvodov, na vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti potrubných rozvodov a nádob pomocou stlačeného vzduchu, ako pneumatické čerpadlo k riadenému plnenie nádob všetkého druhu stlačeným vzduchom, p 0,8 MPa / 8 bar / 116 psi ak prevádzke pneumatického náradia 230 Nl / min. Vstupná a riadiaca jednotka. navyše s hydropneumatickým vodným čerpadlom a 1 kusom vysokotlakové hadice 1/2 ", 1,5m dlhé, s hadicovými skrutkovými uzávermi 1/2", na vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti potrubných rozvodov a nádob pomocou vody. Piestový kompresor s kľukovým pohonom, kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 1500 W. Ochranný vypínač (PRCD). 2 kusy sacia / tlakovej hadice 1 ", dĺžka 1,5 m, s hadicovými skrutkovými uzávermi 1", 1 kus pneumatické hadice 8mm, dĺžka 1,5 m, s rýchlospojkou DN 5, na vykonávanie tlakových skúšok pomocou stlačeného vzduchu. Uzávery vstupov a výstupov, Pojazdný oceľový rúrkový rám. Bez dávkovacie jednotky pre pridávanie prímesí. V kartóne.

Iba jeden prístroj s viac ako 10 programy na preplachovanie a vykonávanie tlakových skúšok pomocou stlačeného vzduchu alebo vody pre rozvody pitnej vody a kúrenárskych inštalácií i.

- Preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu
- Dezinfikovanie, čistenie, konzervovanie
- Vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti stlačeným vzduchom
- Vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti vodou (skúšobný postup A, B, C, a i.)
- Pneumatické čerpadlo
- Prevádzka pneumatického náradia

Najjednoduchšie navigácia s ponukou v 26 jazykoch. Sústavné sledovanie procesu počas použitia. Protokolovanie. USB - konektor.

preplachovanie
Preplachovanie rozvodov pitnej vody pomocou vody alebo zmesi vody a vzduchu s impulzným dodávaním stlačeného vzduchu podľa EN 806-4: 2010 a podľa návodu T 84-2004 "preplachovanie, dezinfekcia a uvedenie rozvodov pitnej vody do prevádzky" Nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity, kúrenárstvo a klimatizácia (Zentralverband Sanitär Heizung klíma) a na preplachovanie radiátorových a plošných kúrenárskych systémov. Tiež na preplachovanie potrubných systémov pomocou zmesi vody a vzduchu s konštantným tlakom vzduchu.

Dezinfekcia
Dezinfekcia rozvodov pitnej vody pomocou vody podľa EN 806-4: 2010 a podľa návodu T 84-2004 "preplachovanie, dezinfekcia a uvedenie rozvodov pitnej vody do prevádzky" Nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity, kúrenárstvo a klimatizácia (Zentralverband Sanitär Heizung Klíma) a ďalších potrubných systémov. Čistenie a konzervácia radiátorových a plošných kúrenárskych systémov. Rôzne prímesi na dezinfekciu, čistenie, konzerváciu a na rôzne použitie. Jednotka pre pridávanie prímesí k dispozícii ako príslušenstvo

Tlaková skúška a kontrola tesnosti pomocou stlačeného vzduchu
Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody pomocou stlačeného vzduchu podľa návodu T 82-2011 "Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody" nNěmeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity, kúrenárstvo a klimatizácia (Zentralverband Sanitär Heizung Klíma) a ďalších potrubných systémov a nádob.

Záťažové skúšky rozvodov pitnej vody pomocou stlačeného vzduchu podľa návodu T 82: 2011 "Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody" nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity, kúrenárstvo a klimatizácia (Zentralverband Sanitär Heizung Klíma) a ďalších potrubných systémov a nádob.

Tlaková skúška a Kotrola tesnosti pomocou vody REMS Multi-Push SLW s hydropneumatickým vodným čerpadlom na vykonávanie hydrostatických tlakových skúšok rozvodov pitnej vody pomocou vody podľa EN 806-4: 2010, skúšobný postup A, B alebo C, resp. skúšobný postup B, s úpravou podľa návodu T 82: 2011 "Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody" nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity, kúrenárstvo a klimatizácia (Zentralverband Sanitär Heizung Klíma) a pre vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti ďalších potrubných systémov a nádob.

pneumatické čerpadlo
Pneumatické čerpadlo k riadenému plnenie nádob všetkých druhov stlačeným vzduchom 0,8 MPa / 8 bar / 116 psi, s automatickým vypínaním po dosiahnutí prednastaveného tlaku vzduchu, napr. Na čerpanie vzduchu do expanzných nádob alebo pneumatík.

Prevádzka pneumatického náradia
Prípojka pre pneumatické náradie do spotreby vzduchu 230 Nl / min, s možnosťou nastavenia, k prispôsobenie spotreby vzduchu podľa príslušného používaného pneumatického náradia. Manometer na kontrolu tlaku vzduchu dodávaného zo zásobníka stlačeného vzduchu. Pneumatická hadica s rýchlospojkou NW 7,2, ako príslušenstvo.

protokolovanie
Výsledky programov preplachovanie a skúšok sa ukladajú vo zvolenom jazyku spolu s dátumom, časom a číslom protokolu a možno ich preniesť na účely dokumentácie na zásuvnú pamäť USB alebo tlačiareň. Na externých zariadeniach (napr. Stolný počítač alebo prenosný počítač, tablet, smartphone) je možné realizovať požadované doplnenie uložených dát, napr. Meno, priezvisko zákazníka, číslo projektu, skúšobný komisár atď.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk