REMS Multi - Push SLW Set preplachovacia jednotka 115611
REMS Multi - Push SLW Set preplachovacia jednotka 115611

REMS Multi - Push SLW Set preplachovacia jednotka 115611

REMS Multi - Push SLW Set preplachovacia jednotka 115611 REMS Multi - Push SLW Elektronická preplachovacia jednotka a jednotka pre vykonávanie tlakových skúšok s bezolejovým kompresorom . EN 80... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 115611

Popis

REMS Multi - Push SLW Set preplachovacia jednotka 115611

REMS Multi - Push SLW
Elektronická preplachovacia jednotka a jednotka pre vykonávanie tlakových skúšok s bezolejovým kompresorom .

EN 806-4:2010 popr . návody T 84-2004 a T 82-2011 nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) ,
len jeden prístroj s viac ako 10 programami na preplachovanie a vykonávanie tlakových skúšok pomocou stlačeného vzduchu alebo vody u rozvodov pitnej vody a inštaláciou kúrenia ai
jednoduché vedenie ponukou v 26 jazykoch .
permanentné sledovanie procesu .
protokolovanie .
USB - rozhranie .
Vstupné a riadiaca jednotka
Jednoduchá obsluha . Ponukou vedené zadávanie hodnôt a ponukou vedené riadenie viac ako 10 preplachovacích a skúšobných programov v 26 jazykoch s možnosťou zmeny skúšobných kritérií prednastavených z výroby ( priebehy skúšok , skúšobné tlaky alebo doby ) alebo zadaných hodnôt zo strany užívateľa na účely prispôsobenia národným bezpečnostným ustanoveniam , pravidlám a predpisom platným pre dané miesto použitia zariadenia . Výber formátu pre dátum a čas a výber rôznych merných jednotiek . Vstupné a riadiaca jednotka s 3 " displejom s modernou technológiou LCD , uhlopriečka displeja 76 mm , 128 × 64 obrazových bodov . Sústavné sledovanie procesu počas vykonávania programov . Konektor USB pre zásuvnú pamäť USB alebo tlačiareň . Vždy najnovšie verzie softvéru pre vstupné a riadiacu jednotku je k dispozícii prostredníctvom zásuvné pamäte USB k stiahnutiu na adrese www.rems.de › Downloads › Software .

preplachovanie
Preplachovanie rozvodov pitnej vody pomocou vody alebo zmesi vody a vzduchu s impulzným dodávaním stlačeného vzduchu podľa EN 806-4:2010 a podľa návodu T 84-2004 " Preplachovanie , dezinfekcia a uvedenie rozvodov pitnej vody do prevádzky " od nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) a na preplachovanie radiátorových a plošných vykurovacích systémov . Tiež na preplachovanie potrubných systémov pomocou zmesi vody a vzduchu s konštantným tlakom vzduchu .
Dezinfekcia , čistenie , konzervácia
Dezinfekcia rozvodov pitnej vody podľa EN 806-4:2010 a podľa návodu T 84-2004 " Preplachovanie , dezinfekcia a uvedenie rozvodov pitnej vody do prevádzky " od nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) a ďalších potrubných systémov . Čistenie a konzervácia radiátorových a plošných vykurovacích systémov . Rôzne prímesi na dezinfekciu , čistenie , konzerváciu na rôzne použitie . Jednotka k pridávanie prímesí , k dispozícii ako príslušenstvo od jari 2014 spolu so softvérovou aktualizáciou zdarma .
Tlaková skúška a kontrola tesnosti pomocou stlačeného vzduchu
Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody pomocou stlačeného vzduchu podľa návodu T 82-2011 " Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody " od nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) a ďalších potrubných systémov a nádob . Zaťažovacia skúška rozvodov pitnej vody pomocou stlačeného vzduchu podľa návodu T 82-2011 " Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody " od nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) a ďalších potrubných systémov a nádob .
Tlaková skúška a kontrola tesnosti pomocou vody ( SLW )
REMS Multi - Push SLW s hydropneumatickými vodným čerpadlom na vykonávanie hydrostatických tlakových skúšok rozvodov pitnej vody pomocou vody podľa EN 806-4:2010 , skúšobný postup A , B alebo C , resp . skúšobný postup B resp . s úpravou podľa návodu T 82-2011 " Kontrola tesnosti rozvodov pitnej vody " od nemeckého Ústredného zväzu spoločností z odboru sanity , kúrenie a klimatizácia ( Zentralverband Sanitär Heizung Klima ) a pre vykonávanie tlakových skúšok a kontrol tesnosti ďalších potrubných systémov a nádob .
pneumatické čerpadlo
Pneumatické čerpadlo k riadenému plnenie nádob všetkého druhu stlačeným vzduchom ? 0,8 MPa / 8 bar/116 psi , s automatickým vypínaním po dosiahnutí prednastaveného tlaku vzduchu , napr na čerpanie vzduchu do expanzných nádob alebo pneumatík .

Prevádzka pneumatického náradia
Prípojka pre pneumatické náradie do spotreby vzduchu ? 230 Nl / min s možnosťou nastavenia na prispôsobenie spotreby vzduchu podľa príslušného používaného pneumatického náradia . Manometer na kontrolu tlaku vzduchu dodávaného zo zásobníka stlačeného vzduchu . Pneumatická hadica s rýchlospojkou NW 7,2 , ako príslušenstvo .
protokolovanie
Výsledky programov preplachovanie a skúšok sa ukladajú vo zvolenom jazyku spolu s dátumom , časom a číslom protokolu a je možné ich preniesť na účely dokumentácie na zásuvnou pamäť USB alebo na tlačiareň . Na externých zariadeniach ( napr. stolný alebo prenosný počítač , tablet , smartphone ) je možné realizovať požadované doplnenie uložených dát , napr meno zákazníka , číslo projektu , skúšobný komisár atď

 ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk