RAVAK TWIN WC tlačidlo satin X01739
RAVAK TWIN WC tlačidlo satin X01739 RAVAK TWIN WC tlačidlo satin X01739 RAVAK TWIN WC tlačidlo satin X01739

RAVAK TWIN WC tlačidlo satin X01739

WC OVLÁDACIE TLAČIDLO TWINDoladí vašu toaletu k dokonalosti. Neruší celistvosť stien, iba dokonale slúži. Mechanizmus kovového tlačidla je integrovaný do steny, takže nenarúša jeho estetickú jedn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: X01739

Popis

WC OVLÁDACIE TLAČIDLO TWIN

Doladí vašu toaletu k dokonalosti. Neruší celistvosť stien, iba dokonale slúži. Mechanizmus kovového tlačidla je integrovaný do steny, takže nenarúša jeho estetickú jednotnosť.

  • rozmery (š/v): 247 x 165 mm
  • materiál: kov
  • farebné prevedenie: Satin
  • záruka: 3 roky

 

  • Ovládacie tlačidlo splachovania Twin je určené pre závesné WC (s predstenovým inštalačným modulom).
  • Mechanizmus kovového tlačidla je integrovaný do steny, takže nad obklad vystupujú iba minimálne a podporujú tak čistý zjednotený dojem.

Sanitárna keramika dnes už predstavuje vysoko sofistikované a komplexné riešenie, ktoré vám jej používanie uľahčí a spríjemní. Preto k samotným WC a bidetom RAVAK ponúkame aj široký sortiment príslušenstva ako sú nielen toaletné sedátka, ale aj ovládacie tlačidlá splachovania v niekoľkých farebných prevedeniach a dizajnoch, aby dokonale ladili s kúpeľňovým vybavením alebo aj inštalačné moduly pre rôzne typy stien. Od jedného výrobcu tak získate všetko, čo pre vašu kúpeľňu alebo WC potrebujete.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk