ALVEUS BiBoard poklop k drezu čierna 1084836
ALVEUS BiBoard poklop k drezu čierna 1084836 ALVEUS BiBoard poklop k drezu čierna 1084836 ALVEUS BiBoard poklop k drezu čierna 1084836

ALVEUS BiBoard poklop k drezu čierna 1084836

Poklop k drezom Alveus. Materiál: sklo - čierna - Čierna elegancia BiBoardu jemne prikryje Váš drez - Pod zdanlivou krehkosťou sklenené dosky BiBoardu sa skrýva naozajstná odkvapkávacia plocha ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: 1084836

Popis

Poklop k drezom Alveus.
Materiál: sklo - čierna

- Čierna elegancia BiBoardu jemne prikryje Váš drez
- Pod zdanlivou krehkosťou sklenené dosky BiBoardu sa skrýva naozajstná odkvapkávacia plocha

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (nerezové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk