POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz
POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz

POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz

POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz   Luxusné vaňa VICTORIA v retro štýle. Voľne stojaca vaňa VICTORIA je vhodná predovšetkým do väčších kúpeľní, aby tak mohla splniť vaše požiad... Zobraziť celý popis »


Výrobca: POLYSAN
Model: 68132

Popis

POLYSAN Vaňa VICTORIA 170 voľne stojace, nohy bronz

  Luxusné vaňa VICTORIA v retro štýle.
Voľne stojaca vaňa VICTORIA je vhodná predovšetkým do väčších kúpeľní, aby tak mohla splniť vaše požiadavky a stať sa dominantou vašej kúpeľne.
Jej luxusné prevedenie podčiarkujú jej nohy, ktoré ponúkame vo farbách: chróm, biela a bronz. Tak ak hľadáte výnimočného pre vašu kúpeľňu, je táto vaňa to pravé pre vás.
Pri voľne stojacich vaní VICTORIA, vás už nečaká žiadne obmurovaní, zamurovanie či obkladanie. Akrylátový povrch vane vám zaistí jeho ľahkú údržbu a čistenie.
Farba vane je čisto biela. Objem je 175 l

Viac informácií získate z priloženého technického výkresu.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk