Junkers CerapurCompact ZSB 14-1 DE + ST 120-5 Z zostava kondenzačného kotla a zásobníka
Junkers CerapurCompact ZSB 14-1 DE + ST 120-5 Z zostava kondenzačného kotla a zásobníka Junkers CerapurCompact ZSB 14-1 DE + ST 120-5 Z zostava kondenzačného kotla a zásobníka

Junkers CerapurCompact ZSB 14-1 DE + ST 120-5 Z zostava kondenzačného kotla a zásobníka

JUNKERS ZSB 14-1DE + ST 120-5Z CerapurCompact zostava kondenzačného kotla a zásobníka Odťah spalín: turbo Tepelný výkon: 2,2-15,0 kW Objem zásobníka: 118 l Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]:... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738502448

Popis

JUNKERS ZSB 14-1DE + ST 120-5Z CerapurCompact zostava kondenzačného kotla a zásobníka

Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon: 2,2-15,0 kW
Objem zásobníka: 118 l
Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]: 45
Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / hod]: 270
Normovaný stupeň využitia [%]: 109
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery kotla v / š / h [mm]: 815 x 400 x 300
Rozmery zásobníka v / priemer [mm]: 936/510
Celková hmotnosť kotla bez obalu: 36 kg

Výhody na prvý pohľad:
- Vysoko efektívna vďaka plynové kondenzačné technológii a modulovanému horáka (1: 8)
- 3-hviezdičkový komfort prípravy teplej vody
- Zabudovaná základná ekvitermická regulácia
- Jednoduchá obsluha s prehľadným užívateľským rozhraním a LCD displejom
- Pokročilá elektronická riadiaca jednotka, ktorá je kompatibilná s aktuálnou ponukou regulátorov a riadiacich modulov Junkers
- Jednoduchá a rýchla inštalácia

Výkon a pohodlie na druhú
CerapurCompact zabezpečuje vykurovanie a ohrev vody na vysokej úrovni. S výkonom pre vykurovanie a prípravu teplej vody až 24 kW dokonale pokryje potreby Vašej domácnosti. Kombinovaná verzia kotla ohrieva vodu na princípe prietokového ohrievača a je teda veľmi praktická - kedykoľvek otočíte kohútikom, okamžite začne pritekať teplá voda s konštantnou teplotou.

Široká škála úsporných opatrení
CerapurCompact využíva rokmi overenou plynovú kondenzačný technológií značky Junkers, ktorá udržuje Vašu spotrebu plynu vždy na tej najnižšej úrovni. Horák je schopný modulovať vlastný chod v širokom rozmedzí medzi 13 až 100% maximálneho výkonu. Kotol si tak zachováva svoju energetickú účinnosť aj v situáciách, kedy nie je požadovaný plný výkon. Široký rozsah modulácie výkonu možno využiť predovšetkým pri rekonštrukciách bytových jednotiek s malými tepelnými stratami. Celkovú účinnosť kotla CerapurCompact zvyšuje aj inovatívny hydraulický systém. Oproti bežným kotlom je tu hydraulika konštruovaná tak, aby za chodu zabezpečila minimálny pokles tlaku, čo napomáha ďalšiemu zníženiu spotreby plynu.

Široký výber regulátorov a ovládacích modulov
Inovatívny elektronickú riadiacu jednotku Bosch Heatronic 3,5 je možné flexibilne kombinovať so súčasnou ponukou regulátorov a ovládacích modulov značky Junkers. Kotol je vybavený základné ekvitermickou reguláciou, stačí teda len pripojiť vonkajší snímač a žiadny ďalší regulátor už nie je potrebné. Tento typ riadiacej jednotky nastavuje vykurovací systém podľa vonkajšej teploty, aby si Váš domov uchoval príjemnú teplotu za každých podmienok. V porovnaní s bežnými riadiacimi jednotkami, ktoré pracujú s prednastavenou teplotou, tak ušetríte viac energie aj nákladov. Kotol je tiež možné ľahko kombinovať so solárnym systémom, čo Vám umožní využívať bezplatnú solárnu energiu ako zálohu pre vykurovanie a ohrev vody.

Vďaka spoľahlivej kvalite je nový kondenzačný kotol CerapurCompact bezkonkurenčné. Spoľahlivo a účinne Vášmu domovu zaistí vykurovanie a teplú vodu a zároveň Vám pomáha šetriť energiu. Vysoko kvalitný a robustný technológie značky Junkers s priaznivým pomerom cena / výkon sa stane neoddeliteľnou súčasťou Vášho domova.

Kotly CerapurCompact sú vybavené energeticky úsporným obehovým čerpadlom a spĺňajú tak nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk