JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart zostava kotla a zásobníka, 7738501922
JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart zostava kotla a zásobníka, 7738501922 JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart zostava kotla a zásobníka, 7738501922

JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart zostava kotla a zásobníka, 7738501922

Odťah spalín: Turbo Tepelný výkon: 7,3 - 21,8 kW Objem zásobníka: 149 l Minimálna doba ohrevu na 60 ° C: 20 min Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / hod]: 590 Normovaný stupeň využiti... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738501922

Popis

Odťah spalín: Turbo
Tepelný výkon: 7,3 - 21,8 kW
Objem zásobníka: 149 l
Minimálna doba ohrevu na 60 ° C: 20 min
Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / hod]: 590
Normovaný stupeň využitia [%]: 109
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery kotla v / š / h [mm]: 850/400/370
Rozmery zásobníka v / š / h [mm]: 929/500/585
Celková hmotnosť kotla bez obalu [kg]: 41

Výhody na prvý pohľad:
- Vhodné pre rodinné a radové domčeky, vďaka kompaktným rozmerom aj pre byty
- Energeticky úsporný kotol s vysokým normovaným stupňom využitia až 109%
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami
- Tichá prevádzka
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displeju vstavanej regulácie
- Kompatibilný so solárnym systémom
- Na neštandardné prevádzkové stavy kotla upozorní zvukový signál

Teplá voda kedykoľvek
Najkomfortnejšie a veľmi obľúbenou variantou je práve zostava kotla s nepriamo ohrievaným zásobníkom, ktorá poskytuje celý rad výhod. Medzi ne patrí štandardné možnosť napojenia cirkulačného okruhu, možnosť inštalácie viac odberných miest a trvalá zásoba TV v izolovanom zásobníku, čo znamená zníženie počtu štartov spotrebiča, a tým aj zníženie spotreby plynu. Vďaka všetkým týmto výhodám máte kedykoľvek k dispozícii dostatočné množstvo TV na viacerých odberných miestach súčasne.

Kotol pre všestranné použitie
CerapurSmart ponúka všetko, čo možno očakávať od moderného závesného kondenzačného kotla a ešte oveľa viac: normovaný stupeň využitia až 109%, vysoký komfort vykurovania, multifunkčný displej regulátora s jednoduchou obsluhou a kompaktné rozmery. Kotol sa dá obratom ruky kombinovať so solárnym systémom Junkers - možnosť, ktorá je práve v čase stúpajúcich cien energie zaujímavá pre čoraz viac ľudí.

bezpečnosť predovšetkým
S kotlom CerapurSmart máte Vy a Vaša rodina istotu: zadaním špeciálnej kombinácie tlačidiel môžete zafixovať všetky vykonané nastavenia. Ak by sa niekedy stalo, že omylom zmeníte nastavenie teplej vody, môžete zostať úplne pokojní. Nikto sa nebude musieť sprchovať studenou vodou alebo si neopaří ruky, lebo vykonaná základné nastavenia sú vďaka blokovaciemu mechanizmu tlačidiel nemenná.

Obsluha sa stane hračkou
Vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III je obsluha kotla naozaj jednoduchá. Displej na kotle zobrazuje v bežnej prevádzke teplotu vykurovacej vody alebo TV. V prípade neštandardného prevádzkového stavu sa na displeji okamžite zobrazí servisný kód, ktorý umožní odborníkovi rýchlu, bezpečnú a samozrejme aj lacnú pomoc.
Tento kotol spĺňa jednu z podmienok STN 73 4201 - výkon do 14 kW, a preto môže byť odťah spalín riešený cez stenu.

Kondenzačná technika nemusí byť vôbec drahá! Najlepším príkladom toho je nový plynový kondenzačný kotol CerapurSmart. Ak hľadáte kotol s výhodným pomerom cena / výkon, ktorý ponúka všetky výhody kondenzačnej techniky a okrem toho je tiež mimoriadne kompaktný, odporúčame Vám CerapurSmart.

Zostava kotly pre vykurovanie s pripojeným nepriamo ohrievaným zásobníkom je vhodná predovšetkým do rodinných domov či väčších bytov, kde je kladený dôraz na vysoký komfort teplej vody (viac ako 3 odberné miesta) a kde je zároveň dostatok priestoru na umiestnenie celej zostavy.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk