G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070
G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070 G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070 G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070 G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070

G21 Elektrobicykel Jessy 27,5 "Grafitová čierna 635070

Horské unisex elektrobicykel G21 Jessy s prehadzovačkou Shimano so šiestimi prevodmi je vybavené kotúčovými brzdami a na jedno nabitie vás dovezie až 55 km. Nízka hmotnosť kolesa, vynikajúce spra... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 635070

Podobné produkty

Popis

Horské unisex elektrobicykel G21 Jessy s prehadzovačkou Shimano so šiestimi prevodmi je vybavené kotúčovými brzdami a na jedno nabitie vás dovezie až 55 km. Nízka hmotnosť kolesa, vynikajúce spracovanie a úplná spoľahlivosť robia z horského bicykla Jessy perfektného parťáka na cestách.

Hlavné prednosti horského bicykla JESSY
Výkonná batéria s kapacitou 468 Wh je umiestnená v hliníkovom ráme. Výhodou takto umiestnené batérie je lepšie vyváženosť kolesá, čo sa samozrejme pozitívne prejavuje na jazdných vlastnostiach. Umiestnenie motora v zadnom náboji elektrobicykle zaisťuje vyšší výkon a dlhšiu dojazd. Vďaka odpruženej vidlici si užijete aj jazdu v nerovnom teréne. Precízne spracovanie a vysoko kvalitné prvky, ako napríklad 6-stupňová prehadzovačka Shimano alebo spoľahlivé kotúčové brzdy, robia z horského bicykla Jessy jedničku vo svojej cenovej kategórii.

3 REŽIMY VYUŽITIE ENERGIE KE ŠLAPANIA
Na elektrobicykli Jessy môžete ísť buď bez zapojenia batérie alebo ju využite ako prídavnú energiu pri jazde. Pedal Assist má tri režimy, medzi ktorými ľahko prepínate ovládačom, umiestneným na riadidlách.


KOLO v plnej výbave
Horské elektrobicykel G21 Jessy dostanete v kompletnej výbave. So športovými blatníky, odrazkami i svetlom. Na rozdiel od iných bicyklov a elektrobicyklov tak k horskému bicyklu Jessy nemusíte dokupovať žiadne ďalšie príslušenstvo.

Prečo si zaobstarať HORSKÉ elektrobicyklov?
Neverte mýtom, elektrobicykle rozhodne nie sú len dopravným prostriedkom pre seniorov. Naopak! Horské elektrobicykel G21 Jessy vám dá oveľa väčší pôžitok z jazdy, pomôže vám dôjsť ďalej bez obáv z únavy a dovezie vás i do náročnejšieho terénu. Využívaním pohonu na batériu si zaistíte pomocnú energiu navyše. Prekonajte prvý, druhý i piaty kopec a v cieli sa môžete kochať, nie lapať po dychu.

V ČOM JE VÝHODNEJŠIE KONŠTRUKCIA elektrobicyklov JESSY oproti iným modelom
Pri výbere elektrobicykle sa riadite niekoľkými kritériami, z ktorých najdôležitejšími sú pomer ceny a kvality, vyváženosť kolesá a vysoký výkon.

Kvalita i cena elektrobicykle G21 Jessy sú vynikajúce. Vyváženosť kolesá ovplyvňuje umiestnenie batérie. Najlepšie jazdné vlastnosti dosahujú kolesá s batériou, umiestnenou v ráme. Horské elektrobicykel Jessy má tak nielen vynikajúce jazdné vlastnosti, ale aj športovo-elegantný vzhľad.

Pôžitok z jazdy ovplyvňuje umiestnenie motora. Niektoré bicykle sa osadzujú motorom v prednom náboji, ale potom je nutné umiestniť kvôli vyváženosti batériu na nosič. Oveľa lepšie je umiestnenie motora do náboja zadného kolesa, práve tak, ako to má elektrobicykel G21 Jessy. Zvýši sa tým tak výkon, ako aj zrýchlenie.

VÝHODY elektrobicyklov G21 JESSY
- Poctivé spracovanie, kvalitný materiál
- Odľahčený hliníkový rám
- Kompletné príslušenstvo
- Prehadzovačka Shimano, kotúčové brzdy
- Umiestnenie motora v zadnom náboji
- Umiestnenie batérie v ráme
- Dojazd až 55 km
- Nosnosť 110 kg
- Pre náročnejší terén i cyklotrasy

ŠPECIFIKÁCIA:
- Veľkosť kolies: 27,5 "
- Maximálny výkon: 250 W
- Batéria: 36V lítiová 468 Wh
- Doba nabíjania: 4-6 hodín
- Maximálna rýchlosť: 25km / h
- Maximálna nosnosť: 110 kg
- Dojazdová vzdialenosť na jedno nabitie: 45 až 55 km
- Prehadzovačka: Shimano, 6 rýchlostných stupňov
- Brzdy: predná a zadná kotúčová
- Farebné prevedenie: graphite black (grafitovo čierna)
- Rozmery balenia: 1540 x 245 x 690 mm
- Váha bez batérie: 21 kg
- Váha s batériou: 23,75 kg


ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk