GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829
GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829

GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829

GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829 Typ: Dvere zalamovacie 90 - Dvere dvojdielne zalamovacie - Tento model vďaka skladacím dverám umožňuje využitie maximálnej ... Zobraziť celý popis »


Model: SG1829

Popis

GELCO Sigma sprchové dvere dvojdielne zalamovacie 90, sklo číre SG1829

Typ: Dvere zalamovacie 90
- Dvere dvojdielne zalamovacie
- Tento model vďaka skladacím dverám umožňuje využitie maximálnej šírky vstupu
- Dvere sa skladajú na pravú aj ľavú stranu
- Po obvode dverí je magnetické tesnenie zaručujúce tesnosť sprchovacieho kúta
- Tesnenie je skryté do profilu, nenarušuje teda celkový vzhľad zásteny
- Bočnú stenu je možné umiestniť na pravú alebo ľavú stranu, v prípade že pre sprchovací kút máte k dispozícii len jednu stenu, možno použiť bočné steny na obe strany
- Pevnú stenu je nutné objednať zvlášť

- Montážne rozmery: 885-915 mm
- Vstup: 700 mm
- Výška: 1900 mm
- Sklo o hrúbke: 6 mm

Doporučené sprchové vaničky: DORIS, ELLA, ANETA, TOBI.

TIP: Sklenené výplne môžete u tohto sprchového kúta ľubovoľne kombinovať. Ak vedľa sprchovacieho kúta plánujete napr toaletu, bidet ap. ponúka sa zvoliť dvere v skle číre a bočnú stenu (y) v dekorovať skle BRICK, pre väčšie súkromie a zachovanie intimity. Samozrejme je v tomto prípade nemenej vhodná voľba jednotného skla BRICK v celej zástene.

SIGMA predstavuje ucelenú radu sprchových zásten rámového prevedenia. Moderný ráz výrobku dodávajú leštené profily a dômyselné
kovové madlo. Užívateľov, ktorí pre svoju kúpeľňu zvolí práve sprchový
kút SIGMA iste poteší mnoho prepracovaných detailov ako sú zdvojené ložiskové pojazdy pre ľahký chod dverí a odklopný systém posuvných častí pre jednoduché čistenie inak neprístupných miest. U tejto rady máte možnosť výberu z dvoch sklenených výplní: číre - transparentné alebo BRICK - dekorovať, nepriehľadné sklo. Ďalším technickým zlepšením, ktoré nie je u profilových zásten bežný, je unikátny silikónové tesnenie TOPSEAL, umiestnený v spodnej časti profilu, zaručujúce výbornú tesnosť medzi zástenou a sprchovou vaničkou. Rámové zásteny sú veľmi odolné a spoľahlivé ako pri bežnom používaní, tak i v záťažových objektoch ako sú ubytovacie zariadenia, nemocnice, športové areály, výrobné závody a podobne.

ÚDRŽBA
Každá voda v domácnosti obsahuje množstvo rozpustných látok-soľou. Ak sklo nie je ošetrené krátkodobú alebo trvalú úpravou, dochádza po veľmi krátkej dobe k chemickému nadviazanie minerálov vody a nečistôt vzniknutých pri sprchovaní, ktoré zostávajú na skle. Sklo časom týmito vplyvmi šedne "slepne" a jeho údržba je potom veľmi obtiažna. Keď mu sa chcete týmto problémom vyhnúť, používajte špeciálnu sadu čističov PRO COMFORT a TOP COMFORT.

PRO COMFORT - ČISTIČ
Účinne odstraňuje všetky nečistoty, zvyšky mydla a vodný kameň. Používa sa na sklenenej výplne sprchovacieho kúta. Ako? Pomocou rozprašovača nanesiete na znečistenú plochu, vlhkou handričkou rozotrite a opláchnete čistou vodou. U silne znečistených plôch necháte pred spláchnutím niekoľko minút pôsobiť.

TOP COMFORT - OCHRANNÁ VRSTVA
Prípravok na regeneráciu sklenených výplní, ktorý na povrchu vytvára ochrannú vrstvu. Má hydrofóbne účinky, zamedzuje teda zachytávaniu vody na sklách sprchového kúta a tým zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Ako
vykonať regeneráciu? Je to veľmi jednoduché a rýchle. Regeneráciu vykonávajte 1x mesačne pri bežnom používaní, inak podľa vlastného uváženia. Na už očistená skla prípravkom PRO COMFORT nanesiete pomocou suchého mäkkej handričky alebo špongie ochrannú vrstvu TOP COMFORT.Rozetřete rovnomerne na ošetrovanú plochu a necháte asi 10 minút pôsobiť. Potom vyleštíte do sucha alebo opláchnete čistou vodou a utrite gumovú stěrkou.Tento proces je vhodné vykonať aspoň 2 × za sebou.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk