Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415
Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415 Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415 Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415 Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415

Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415

Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415 Typ: Dvere posuvné 150 - Horná zdvojená ložiská pre ľahký a bezproblémový chod dverí - Spodná odklopný systém pre občasnú údr... Zobraziť celý popis »


Model: SG1415

Popis

Gelco Sigma sprchové dvere štvordielne posuvné 150, sklo číre SG1415

Typ: Dvere posuvné 150
- Horná zdvojená ložiská pre ľahký a bezproblémový chod dverí
- Spodná odklopný systém pre občasnú údržbu miest inak ťažko prístupných
- TOPSEAL unikátne silikónové tesnenie
- Sila skiel 6 mm

- Montážne rozmery: 1490-1510 mm
- Vstup: 600 mm
- Výška: 1900 mm

Doporučené sprchové vaničky: IRENA

SIGMA predstavuje ucelenú radu sprchových zásten rámového prevedení. Moderný ráz výrobku dodávajú leštené profily a dômyselné
kovové madlo. Užívateľov, ktorí pre svoju kúpeľňu zvolí práve sprchovací
kút SIGMA určite poteší rad prepracovaných detailov ako sú zdvojené ložiskové pojazdy pre ľahký chod dverí a odklopný systém posuvných častí pre jednoduché čistenie inak neprístupných miest. U tejto rady máte možnosť výberu z dvoch sklenených výplní: číre - transparentné alebo BRICK - dekorovať, nepriehľadné sklo. Ďalším technickým zlepšením, ktoré nie je u profilových zásten bežný, je unikátne silikónové tesnenie TOPSEAL, umiestnený v spodnej časti profilu, zaručujúce výbornú tesnosť medzi zástenou a sprchovou vaničkou. Rámové zásteny sú veľmi odolné a spoľahlivé ako pri bežnom používaní, tak aj v záťažových objektoch ako sú ubytovacie zariadenia, nemocnice, športové areály, výrobné závody a podobne.

ÚDRŽBA
Každá voda v domácnosti obsahuje množstvo rozpustných látok-soľou. Ak sklo nie je ošetrené krátkodobou alebo trvalou úpravou, dochádza po veľmi krátkej dobe k chemickému nadviazanie minerálov vody a nečistôt vzniknutých pri sprchovaní, ktoré zostávajú na skle. Sklo časom týmito vplyvmi šedne "slepne" a jeho údržba je potom veľmi ťažká. Keď mu sa chcete týmto problémom vyhnúť, používajte špeciálnu sadu čističov PRO COMFORT a TOP COMFORT.

PRE COMFORT - ČISTIČ
Účinne odstraňuje všetky nečistoty, zvyšky mydla a vodný kameň. Používa sa na sklenenej výplne sprchovacieho kúta. Ako? Pomocou rozprašovača nanesiete na znečistenú plochu, vlhkou handričkou rozotrite a opláchnete čistou vodou. U silne znečistených plôch necháte pred spláchnutím niekoľko minút pôsobiť.

TOP COMFORT - OCHRANNÁ VRSTVA
Prípravok na regeneráciu sklenených výplní, ktorý na povrchu vytvára ochrannú vrstvu. Má hydrofóbne účinky, zamedzuje teda zachytávaniu vody na sklách sprchovacieho kúta a tým zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Ako
vykonať regeneráciu? Je to veľmi jednoduché a rýchle. Regeneráciu vykonávajte 1x mesačne pri bežnom používaní, inak podľa vlastného uváženia. Na už očistená skla prípravkom PRO COMFORT nanesiete pomocou suchého mäkkej handričky alebo špongie ochrannú vrstvu TOP COMFORT.Rozetřete rovnomerne na ošetrovanú plochu a necháte asi 10 minút pôsobiť. Potom vyleštíte do sucha alebo opláchnete čistou vodou a utrite gumovou stěrkou.Tento proces je vhodné vykonať aspoň 2 × za sebou.

Záruka 3 roky.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk