JUNKERS ZBS 22 / 75SE-3 MA CERAPURMODUL Smart stacionárna kondenzačná jednotka
JUNKERS ZBS 22 / 75SE-3 MA CERAPURMODUL Smart stacionárna kondenzačná jednotka JUNKERS ZBS 22 / 75SE-3 MA CERAPURMODUL Smart stacionárna kondenzačná jednotka JUNKERS ZBS 22 / 75SE-3 MA CERAPURMODUL Smart stacionárna kondenzačná jednotka

JUNKERS ZBS 22 / 75SE-3 MA CERAPURMODUL Smart stacionárna kondenzačná jednotka

Energetický štítok: A Odťah spalín: turbo Tepelný výkon [kW]: 7,3 - 23,6 Objem zásobníka [l]: 75 Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]: 20 Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / min]: 1... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738100487

Popis

Energetický štítok: A
Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon [kW]: 7,3 - 23,6
Objem zásobníka [l]: 75
Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]: 20
Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / min]: 12
Normovaný stupeň využitia [%]: 109
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery kotla v / š / h [mm]: 1760/440/465
Celková hmotnosť kotla bez obalu [kg]: 66

CERAPURMODUL je nutné doplniť pripojovacím príslušenstvom

Výhody na prvý pohľad:
- Energeticky úsporný kotol s vysokým normovaným stupňom využitia až 109%
- Najvyšší komfort teplej vody vďaka zásobníku s vrstveným ohrevom o objeme 75 l
- Využitie princípu kondenzácie aj pri príprave teplej vody
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami
- Optimalizovaný režim čerpadla
- Kompaktné rozmery kotlov pre úsporu miesta
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displej vstavané regulácia
- Na neštandardné prevádzkové stavy kotla upozorní zvukový signál

Viac miesta pre Vás
Vysoký komfort vykurovania a prípravy teplej vody nemusí byť vždy spojený s potrebou veľkého miesta. Táto skutočnosť je zaujímavá najmä v dnešnej dobe, keď za každý 1 m2 obytnej plochy platíme vysoké ceny. Kotol CERAPURMODUL-Smart sa vyznačuje obzvlášť kompaktnými rozmermi a pre umiestnenie mu postačí iba cca 0,2 m2.
Efektívne využitie kondenzácie na prípravu teplej vody
Kotly radu CERAPURMODUL ponúkajú teplo a komfort teplej vody na vysokej úrovni. Výhodou spojenia kondenzačného kombinovaného kotla s vrstveným zásobníkom je schopnosť pracovať v kondenzačnom režime aj po celú dobu prípravy a odberu teplej vody. Pre konečného užívateľa to znamená efektívnejšie využitie prídavného tepla obsiahnutého v spalinách a oveľa menšie prevádzkové výdavky za nastavený komfort teplej vody.

High-tech technológie prípravy teplej vody
Moderný vrstvený spôsob prípravy teplej vody umožňuje dosahovať až o 17% vyššiu účinnosť ako u bežných zásobníkov. Voda sa ohrieva v externom tepelnom výmenníku, priteká zhora do zásobníka a opäť sa odoberá zhora. Tak je stále k dispozícii dostatočné množstvo teplej vody. V číslach: v tejto jednotke vrstvený zásobník s objemom 75 l poskytuje komfort prípravy teplej vody bežného 150 l zásobníka.

Stacionárnych kondenzačná jednotka CERAPURMODUL Smart Vám ponúka úspornú kondenzačnú technológiu pre vykurovanie aj prípravu teplej vody v jednom prístroji. Vďaka kombinácii vrstveného zásobníka a kondenzačného kotla získavate vysoký komfort prípravy teplej vody aj energeticky úsporné zariadenia.

Kotly CERAPURMODUL Smart sú vybavené energeticky úsporným obehovým čerpadlom a spĺňajú tak nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk