EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007
EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007

EXTOL PREMIUM pištole tavná lepiaca, na plyn do zapaľovačov, 11mm 8899007

Charakteristika: Plynová lepiaca tavná pištoľ je určená k roztaveniu a nanášanie tavného lepidla za účelom rýchleho zlepenie papiera, korku, dreva, kože, textílie, umelé hmoty, keramiky atď. Lepi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: EXTOL
Model: 8899007

Popis

Charakteristika:
Plynová lepiaca tavná pištoľ je určená k roztaveniu a nanášanie tavného lepidla za účelom rýchleho zlepenie papiera, korku, dreva, kože, textílie, umelé hmoty, keramiky atď. Lepiaca pištoľ má veľmi úsporne navrhnutý vykurovací člen, ktorý funguje podobne ako pri elektrických lepiacich tavných pištolí . Po zahriatí pištole na prevádzkovú teplotu, zhasne hlavné plameň a zostane zapnutý iba malý pilotný plamienok. Akonáhle teplota poklesne pod určitú hodnotu, zapáli sa automaticky opäť hlavný plameň a nahreje pištoľ na prevádzkovú teplotu. Ako palivo používa pištole plyn do zapaľovačov, ktorý je ľahko dostupný v trafikách. Pištoľ je vybavená plniacim ventilom tretej generácie, ktorý zabezpečuje ľahké plnenie bez zbytočných strát. Neprítomnosť napájacieho kábla zvyšuje komfort pri používaní a slobodu pri pohybe.

hlavné prednosti
- možnosť pracovať v miestach bez elektrického rozvodu
- pogumovaná rukoväť pre príjemnejšie a bezpečnejšie prácu
- páčka mechanického posuvu umožňuje citlivé, plynulé a presné dávkovanie roztaveného lepidla na požadované miesto
moderný plniaci ventil

Technické parametre:
- priemer tavnej tyčinky: 11mm - 11,5 mm
- lepiaca kapacita: 5g / min
- doba aktivácie: cca 1,5min
- teplota lepenie: ~ 150 ° C
- lepené materiály: plasty, keramika, koža, kartón, drevo, niektoré druhy kovov


ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk