IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA
IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA

IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA

IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA Bez sprchového příslušenství.Cool Body technológie. Prevedenie: chróm Nižšie náklady na jedno sprchovanie, bleskové nasta... Zobraziť celý popis »


Výrobca: IDEAL STANDARD
Model: A4618AA

Popis

IDEAL Standard CERATHERM 100 armatúra sprchová termostatická A4618AA

Bez sprchového příslušenství.Cool Body technológie.
Prevedenie: chróm

Nižšie náklady na jedno sprchovanie, bleskové nastavenie teploty vody a úspora nákladov na spotrebu. To všetko ponúka termostatické armatúry Ceratherm, ktoré veľkou rýchlosťou prenikajú do všetkých domácností.
Bežná rodina môže vďaka týmto precízne navrhnutým armatúram, ktoré zaručujú maximálne potešenie z kúpeľa, usporiť až tisíce korún ročne.
Ich technológia zaisťuje presné nastavenie teploty a ekonomické obmedzenia prietoku. Po celú dobu sprchovaní možno nastaviť stabilnú teplotu vody a tiež korigovať prúd sprchy. Naviac sú vybavené špeciálnymi kartušami, ktoré eliminujú usadzovaniu vodného kameňa a sú tým chránené pred poruchami, ktoré má tvorba vodného kameňa na svedomí.
V porovnaní s kohoutkovými či pákovými batériami sú oveľa ekologickejšie a úspornejšie. Napríklad náklady na spotrebu vody za rok sa líši takmer o polovicu a nastavenie teploty je až šesťkrát rýchlejší než u klasických armatúr.

Ideal Standard
Výrobky z dielne spoločnosti Ideal Standard udivujú už po mnoho desaťročí zákazníkov na celom svete nezabudnuteľným spojením špičkového dizajnu s prvotriednou kvalitou materiálov i dielenského spracovania. Luxus, kvalita, komfort - to je základná Trojhviezdie hodnôt, vďaka ktorým sa výrobky Ideal Standard stávajú voľbou číslo jedna v súkromnej i komerčnej sfére, o čom okrem iného svedčí aj stále sa rozrastajúcej zoznam kladných referencií, zahrňujúce napr siete aj tých nejexlkluzivnějších hotelových zariadení . Široké produktové porfólio Ideal Standard zahŕňa popri špičkových akrylátových vaní (vrátane vírivých) tiež keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kúty, bohatú ponuku sanitárnej keramiky a konečne aj interiérové ??armatúry. Do Vašej kúpeľne len to najlepšie ...

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk