SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, chróm MB453
SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, chróm MB453

SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, chróm MB453

SAPHO TRIUMPH Podomietková termostatická batéria s držiakom ručnej sprchy, 2 výstupy, chróm - Možnosť napojenia napr. Ručnej a hlavovej sprchy, alebo ručnej sprchy a nástenných spŕšok - Bez inšt... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: MB453

Popis

SAPHO TRIUMPH Podomietková termostatická batéria s držiakom ručnej sprchy, 2 výstupy, chróm

- Možnosť napojenia napr. Ručnej a hlavovej sprchy, alebo ručnej sprchy a nástenných spŕšok
- Bez inštalačného telesa, telo batérie sa napevno zabuduje do steny
- Podľa použitia a napojenia batérie sa musí vždy jeden z dvoch vývodov zaslepiť pomocou záslepky (mosadzná záslepka je súčasťou balenia)
- Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu
- Poistka - bezpečný systém proti obareniu
- Výmenu termostatické kartuše alebo vŕškov vykonáte po sňatí rukoväťou
Batéria je továrňou nastavená a odskúšaná pri tlaku 3 bary na oboch vstupoch. Za týchto podmienok je funkčnosť batérie optimálny s akýmkoľvek typom ohrevu vody. Pri tlaku nad 5 barov odporúčame inštaláciu redukčného ventilu.

Podomietková batéria ponúka dizajnovo čisté riešenie sprchovacieho kúta. Odporúčame ju aj do menších priestorov, jej malá hĺbka neobmedzuje pohyb osoby v sprchovacom kúte.


AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?
Termostatická batéria je z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody otočením ľavej či prostrednej rukojetitedy potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť vodu chladnejšie, stačí otočiť pravú rukoväťou vpravo. Ak budete požadovať vodu teplejšiu, treba stlačiť bezpečnostné STOP poistku na pravej rukoväti a potom otočiť smerom vľavo. Prietok vody a to či Vám voda potečie napr. Z ručnej alebo hlavovej sprchy si volíte pomocou ľavej alebo prostredný rukoväti. Pri otvorení vody, otočením ľavej rukoväti vľavo, potečie voda z ručnej sprchy. Pre prepnutie na hlavovú sprchu treba otočiť ľavú rukoväťou do polohy OFF a prostredný rukoväťou otočiť smerom vľavo.

 

Séria MASTERMAX je najvyhľadávanejšou kvôli hranatým a rovným prvkom, vďaka ktorým pôsobí moderne. Jedine s touto sériou máte možnosť výberu ovládacej páky u batérie. Môžete si dokúpiť páčku s dreveným dekorom, ktorá bude nádherne ladiť s nábytkom či obklady. Alebo dať prednosť úzke variante páčky s matným chrómom, ktorá je veľmi elegantná a zároveň praktická na údržbu.

Séria TRIUMPH má niekoľko zaujímavostí, z ktorých za zmienku stojí batérie na okraj vane s "otvorenou" výtokovou hubicou, ktorá pri napúšťaní vane vytvára krásny kaskádovitý efekt. Ďalšou zaujímavosťou je možnosť vymeniť páčku za drevenou alebo elegantné úzku v prevedení chróm-mat. V hranatom dizajne ponúkame aj všetky doplnky pre Vašu kúpeľňu, ktorými doladíte jednotný ráz s vodovodnými batériami.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk